Sonsuz Çözümler Sunan Modüler Mobilya Sistemi

Valensiya mobilya markası Momocca, kaliteli malzemeler ve rafine bir tasarım estetiği kullanarak sınırsız döşeme çözümleri sunmayı amaçlayan Julia adlı yeni bir modüler mobilya sistemini piyasaya sürdü.

0 1.572
Mobilya satın almanın küçük acı noktalarından biri, satın aldığınız bir parçanın sonsuza dek ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılayamayacağını biraz rahatsız edici hissetmedir. Ya başka bir eve yerleşirsen? Ya mobilyalarınızı büyütürseniz? İhtiyaçlarınız değişirse ne olur?

Bir şirket bu huzursuzluğu hafifletmek istiyor. Bu yılki Feria Hábitat Valensiya’da, Valensiya mobilya markası Momocca, kaliteli malzemeler ve rafine bir tasarım estetiği kullanarak sınırsız döşeme çözümleri sunmayı amaçlayan Julia adlı yeni bir modüler mobilya sistemini piyasaya sürdü, bu yüzden asla “sıkışmış” hissetmeyeceksiniz. Zaten hepsi sahip olduğunuz mobilyalar.

Altın ve bakır tonlarında, ceviz ağacından ve döşemelik kumaşlarda nikel kaplamalı metallerin kullanılması, Julia bir dizi depolama çözümü olarak yeniden yapılandırılabilir ve herhangi bir yaşam alanının ihtiyaçlarına uyarlanabilir. Modüler sistem, kullanıcının yan paneller, raflar, boşluk bölücüler, masalar, sehpalar, televizyon masaları ve diğer karmaşık depolama sistemleri oluşturmasına izin verir. Bu yapılandırmaların duvarlara sabitlenmesinin gerekmediği için, kullanıcıların uygun gördüğü her yerde özgürce kullanmasına ve taşımasına izin verir.

Çözüm de zarafetten yoksun değil. Döşemelik kumaşlar, dolgu sürgülü kapılar olarak konfigürasyonlara doku ekliyor. İnce metal çubuklar, konfigürasyonları hafif bir hava verir, ceviz ağacı ise sıcak bir element ekler. Kısacası, imkanlar Julia sistemi ile gerçekten sonsuzdur.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.