Zaha Hadid Architects’in Şapka Tasarımı: H-Line

Zaha Hadid Architects, New York High Line'ın yanında yakın zamanda tamamlanan parktaki şapka temalı bir parti için mavi ve beyaz H-Line adında bir şapka tasarımına dönüştürdü. Zaha Hadid Architects (ZHA) yönetmeni Patrik Schumacher, H-Line şapkası tasarımında ekibi yönetti.

0 6.950
Zaha Hadid Architects, New York High Line’ın yanında yakın zamanda tamamlanan parktaki şapka temalı bir parti için mavi ve beyaz H-Line adında bir şapka tasarımına dönüştürdü.

Zaha Hadid Architects (ZHA) yönetmeni Patrik Schumacher, H-Line şapkası tasarımında ekibi yönetti. 14 Haziran 2018’de yarın gerçekleşecek olan High Line Park için bağış toplama etkinliğinde bir defile sırasında giyilecek. Partideki herkesin şapka takması gerekiyor.

ZHA’nın şapkası, firmanın New York’un gözde Chelsea mahallesindeki yükseltilmiş parkın yanında inşa edilen 520 West 28 konut binasından modellenmiştir.

Zirveye ulaşmak için tepeye doğru kıvrılır ve daha sonra arkaya doğru bir noktaya doğru sürülür, şapka cephelerinde bulunan kıvrımlı formları izler. İnce, diyagonal delikler, binanın kıvrımlı metalik pencere çerçevelerini yansıtır.

Şapka, değirmenci Gabriela Ligenza tarafından oluşturulan 3D baskılı şapkaların koleksiyonuna benzer. Ancak ZHA, merkezde beyaza karışan mavi bir renk katmıştır.

Parkın bakımı için yıllık bütçenin yüzde 98’ini oluşturma misyonunun bir parçası olarak High Line Party’sini düzenledi.

Kaynak Dezeen
Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.