Hem Bir Halı Hem Bir Sehpa: Stumble Upon Coffee Table

Alessandro Isola'nın Stumble Upon Coffee Table, hem bir sehpa hem de bir halı olarak kullanılan fonksiyonel bir tasarıma sahiptir. İtalyan doğumlu endüstriyel tasarımcı Isola, gündelik nesneleri yeni ve yenilikçi mobilya parçalarıyla birleştirmekle ünlüdür.

0 3.124
Alessandro Isola’nın Stumble Upon Coffee Table, hem bir sehpa hem de bir halı olarak kullanılan fonksiyonel bir tasarıma sahiptir.

İtalyan doğumlu endüstriyel tasarımcı Isola, gündelik nesneleri yeni ve yenilikçi mobilya parçalarıyla birleştirmekle ünlüdür. Portföyünde Stumble Upon Sofa ve Stumble Upon Coffee Table bulunmaktadır. Bir tarafta parlak bir yansıtıcı yüzeyden oluşan bir tabaka ve öte yandan zıt yumuşak bir halı kullanılarak, dekoratif bir zemin parçasının yanı sıra işlevsel bir masa alanı olarak işlev gören bir parça geliştirdi. Isola’nın kusurlu güzelliği bulma konusundaki kararlılığı, bu parçada kendini gösterir. Aynı zamanda, Stumble Upon Coffee Table, bir kilimin arkasının her zaman çirkin olması gerekmediğini kanıtlar. Aslında, herhangi bir oturma odasının merkezi parçası olabilir. Halıdaki modern tasarım çözümü ileriye dönük tasarımın en sıra dışı yerlere gelebileceğini gösteriyor.


Kaynak Ignant
Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.