Doğanın Yansıması Olan Bir Aydınlatma: Whim

Rhea Mehta tarafından tasarlanan Whim'in formu, Arizona'daki Wave'de görülen dalgalı kaya oluşumlarından ilham alınarak tasarlandı. İnsan yapımı tasarım ile doğanın tasarımı arasında bir denge oluşturan geometrik ve organik bir tasarımdır.

0 1.674
Rhea Mehta tarafından tasarlanan Whim’in formu, Arizona’daki Wave’de görülen dalgalı kaya oluşumlarından ilham alınarak tasarlandı. İnsan yapımı tasarım ile doğanın tasarımı arasında bir denge oluşturan geometrik ve organik bir tasarımdır.

Whim’in tasarımı, Arizona kaya oluşumlarının gündüz nasıl göründüğünden ipuçları alarak, ışık ve gölgeleri oyunları yaratır. Yarı dairesel birim içerisinde, içinde düzenin zıt ucundaki organik formlarda parlayan bir LED şerit bulunur ve dramatik, neo-minimalist bir düzen ve kaos, ışık ve gölge halosu yaratır. Formları bir heykel görüntüsündedir ve duvara monte edilebilir, üstten asılabilir veya masa / yer lambası olarak kullanılabilir. Ya yolu Arizona’nın jeolojik harikalarını keşfedip seven insanlar için, Whim bu anıları, faydacı, estetik ve en önemlisi geleneksel olmayan bir biçimde korumanın güzel bir yoludur.

Kaynak Yanko Design
Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.