Geri Dönüştürülen Malzemeden Tasarlanmış Modüler Bir Kent Mobilyası

Studio Segers, plastik bardak, tereyağı kabı ve plastik torba gibi evsel plastik atıkları ECO-oh! için çevre dostu açık oturma alanına dönüştürdü. Modüler H-bench, sırt dayamalı ve sırtsız iki şekilden oluşuyor ve sonsuz yapılandırmalarla sonuçlanan çeşitli şekillerde birbirine bağlanıyor.

0 3.682
Studio Segers, plastik bardak, tereyağı kabı ve plastik torba gibi evsel plastik atıkları ECO-oh! için çevre dostu açık oturma alanına dönüştürdü.

Modüler H-bench, sırt dayamalı ve sırtsız iki şekilden oluşuyor ve sonsuz yapılandırmalarla sonuçlanan çeşitli şekillerde birbirine bağlanıyor. Temel olarak, bir tabure, sandalye, kanepe veya herhangi bir kombinasyonu istediğiniz kadar küçük veya büyük oluşturabilirsiniz.

Sırtları olan modüller, diğer insanlarla daha kolay bağlantı kurmak için aynı şekilde veya karşı tarafa yerleştirilebilir. Koyu gri, orta gri, açık gri, pastel yeşil, pastel mavi ve bej renktedirler ve sadece tek bir renk veya bir karışım sunar. H-bench, poliolefinleri kullanarak yapıldı; bu, oturma alanının dayanıklı, hava koşullarına ve rüzgara karşı dayanıklı, az bir bakıma ihtiyaç duyduğu için, açık hava için iyi bir seçenektir.


Kaynak Design Milk
Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.