Mimariyle Bütünleşen İnsan Fotoğrafları

Kendi kendini yetiştirmiş fotoğrafçılar Daniel Rueda ve Anna Deví'ler, birbirleriyle olan mimari ile sevgi dolu ilişkilerini Avrupa binalarındaki geometrik öğelerle bütünleştirerek poz veriyorlar. Devís, Adorama tarafından yapılan bir video'da "Üniversiteye başlamadan önce aklıma gelen her şeyi çizmiştim" diye açıklıyor Devís. "Bu süreç çok uzun sürdü, onları ifade etme biçimini değiştirmeye karar verdim.

0 4.841
Kendi kendini yetiştirmiş fotoğrafçılar Daniel Rueda ve Anna Deví’ler, birbirleriyle olan mimari ile sevgi dolu ilişkilerini Avrupa binalarındaki geometrik öğelerle bütünleştirerek poz veriyorlar.

Devís, Adorama tarafından yapılan bir video’da “Üniversiteye başlamadan önce aklıma gelen her şeyi çizmiştim” diye açıklıyor Devís. “Bu süreç çok uzun sürdü, onları ifade etme biçimini değiştirmeye karar verdim. Bu yüzden fotoğrafa girdim. Daha hızlıydı ve beni de mutlu etti.”

Yaptıkları işler, yaratıcılık odaklı, minimalist mimariyi kendiliğinden portreye dönüşen eğlenceli photoshoot’larla başladı. Bu, onların eğlenceli fotoğraflarını nasıl sınıflandırdıklarını gösteriyor.

Adorama’nın bu videoda onlarla röportaj yaparak çiftin sanatsal sürecine bir sahne arkasında bakmasını izleyebilirsiniz.

Kaynak Colossal
Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.