Charlotte Olympia ve Zaha Hadid İmzalı Ayakkabı ve Çanta

Moda markası Charlotte Olympia, mimar Zaha Hadid'le birlikte tasarlanan yüksek topuklu ayakkabılar ve çantasını sundu. Rose gold tonları platform topuk ayakkabılar ve şeffaf çanta pleksiglas yapılmış ve Hadid'in imzası heykel stilini yanısatan akışkan şekiller bulunmaktadır. 

0 4.543
Moda markası Charlotte Olympia, mimar Zaha Hadid’le birlikte tasarlanan yüksek topuklu ayakkabılar ve çantasını sundu.

Rose gold tonları platform topuk ayakkabılar ve şeffaf çanta pleksiglas yapılmış ve Hadid’in imzası heykel stilini yanısatan akışkan şekiller bulunmaktadır. Charlotte Olympia kurucusu Charlotte Dellal 2015 yılında Hadid ile bir araya geldi ve lüks bir moda koleksiyonunda işbirliği yapmaya karar verdi. Hadid’in kendi aksesuar markası Zaha Hadid Design, daha önce Chanel, Louis Vuitton ve Donna Karan gibi isimlerle işbirliği yapmıştı. 

Geçen yıl 65 yaşındayken Hadid’in ölümünden sonra Charlotte Olympia, planlanan koleksiyonun gerçekleştirilmesi için Zaha Hadid Design ile çalışmaya devam etti. Zaha Hadid Design Direktörü Maha Kutay, “Cesur tasarım ve bozulmamış işçilik tutkumuzu paylaşan müşterilerle çalışmaktan her zaman memnunuz. Charlotte Olympia ve ekibi, fikirlerimizi mükemmel iki harika parça ile gerçekçilikle tercüme ettiler. Zaha Hadid bilinen olağanüstü bir insandı ve eseri ve estetiği benim için sürekli ilham kaynağı” diye ekledi Kutay.

Sınırlı sayıda üretilen ayakkabı 1,600 € ve çanta 2,600 € olarak fiyatlandırılır. Her ikisi de rose gold detaylı siyah bir kutuda geliyor. Irak doğumlu İngiliz mimarın tercih ettiği eğrilere bir başka kaynakta bu rose gold detaylar. Koleksiyon, 21 Kasım’da piyasaya çıktı ve yalnızca Charlotte Olympia perakende mağazalarından ve çevrimiçi ortamdan satışa sunulacak.


Kaynak Dezeen
Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.