Edoardo Tresoldi’nin Tel Örgüleri Abu Dabi’de

Tel örgülerle oluşturduğu geçici strüktürlerle bildiğimiz Tresoldi bu sefer Abu Dabi’deki kraliyet etkinliğinde karşımıza çıkıyor

0 8.906

 edoardo tresoldi

İtalyan sanatçı Edoardo Tresoldi, tamamen telden yapılan muazzam bir mimari strüktür tasarlamakla görevlendirildi. Farklı mimari ögelerin bir araya geldiği yerleştirme, etkinlik alanını tamamen kapsarken, 7.000 metrekarelik alan içinde şık bölümler ve ortamlar yaratıyor.

Strüktür, Dubai merkezli stüdyo Designlab Experience işbirliği içinde 3 ay boyunca tasarlandı ve inşa edildi. Asma tel kubbeleri, sütunlar ve kemerler, yukarıdan ve aşağıdan aydınlatılarak, yarı saydam hayalet benzeri bir görünüş kazandırılmış. Yerleştirme klasik mimari ile Tresoldi’nin modern estetiğini referans alıyor.

Etkinlik sona erdikten sonra, strüktürün parçaları Abu Dabi’deki üniversiteler, parklar ve müzelerde ayrı ayrı yeniden kurulacak.

edoardo tresoldi edoardo tresoldiedoardo tresoldi edoardo tresoldi edoardo tresoldi edoardo tresoldi edoardo tresoldi edoardo tresoldiedoardo tresoldi

Kaynak Kot0 .com
Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.