Sanal iç mimari uygulaması: Hutch

Odanızın fotoğrafını çekerek, sanal olarak buraya çeşitli mobilyaları ekleyebileceğiniz iç mimari uygulaması Hutch dikkatleri çekmeyi başardı.

0 1.967

Odanızın fotoğrafını çekerek, sanal olarak buraya çeşitli mobilyaları ekleyebileceğiniz iç mimari uygulaması Hutch, 10 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu. Kullanıcıların odalarının fotoğraflarını çekip, uygulama sayesinde diledikleri ürünleri fotoğrafa ekleyerek, odalarını sıfırdan tasarlayabileceği ya da bir köşeye yeni eklenecek yeni bir parçanın nasıl gözüktüğüne dair fikir sahibi olacağı uygulama, bugüne dek aldığı toplam yatırım miktarını ise 17 milyon dolara yaklaştırdı.

Hutch’un satışlara aracı olabilecek çok ciddi bir potansiyeli olduğunu da söylememiz gerekiyor. Hutch’un son 10 milyon dolarlık yatırımını yapan şirket ise Zillow. Gayrimenkul platformu olarak emlak alanında hizmet sürdüren girişim Zillow’un Hutch’a yaptığı yatırım aynı zamanda bir stratejik yatırım olarak da değerlendirilebilir.

Yatırım anlaşmasının kapsamında Zillow’un CEO koltuğunda oturan Spencer Rascoff da satın almayla birlikte Hutch’ın yönetim kurulunda kendine yer bulacak. Madeline Fraser, Lizzie Grover ve Bea Fischel-Bock adlı üç kadın girişimci tarafından kurulan Hutch aslında daha önce pivot etmiş girişim. Kurucu ortakların daha önce kurduğu girişimler arasında Zoom Interiors ve Homee adını verilen chat temelli bir iç mimarlık platformu da bulunuyor. Ancak kurucu ortaklar Hutch’da başarıyı yakalamış gibi gözüküyor, elbette daha önceki girişimleri Homee’nin de Founders Fund ve Tinder CEO’su Sean Rad’dan 5 milyon dolar Seri A yatırımı aldığını da son olarak ekleyelim.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.