MacBook Şeklinde Çatısı Olan Apple Store

0 1.841

[DNAinfo/David Matthews]
Bir süredir Chicago’da yeni bir Apple Store’un inşası sürüyor. Ve dün itibarıyla mağazanın çatısının görünümü ortaya çıktı. Chicago’da bulunan DNAInfo isimli yerel medya kuruluşunun yaptığı habere göre dün yapım ekibi, mağazanın çatısına büyük bir Apple logosu yerleştirdiler. Bu  logonun dikdörtgen şeklindeki, kavisli ve metalik renkteki çatıyla birleşmesi sonucu, çatı kocaman bir MacBook görünümüne büründü. Ancak yaklaşık bir saat sonra Apple logosu çatıdan söküldü ve götürüldü.

Çatıda bulunan Apple logosu, 2015 yılında paylaşılan mağazanın tamamlanmış haline ait görsellerde yer almıyordu. Bunun yanı sıra, çatıya yerleştirilen Apple logosunun neden çıkarıldığı ve yerine yenisinin gelip gelmeyeceği bilinmiyor. Ancak yerleştirilen logoda bir sıkıntı çıkmış olabileceği ve bu yüzden kaldırıldığı varsayımında bulunabiliriz. Sonuçta “Şuraya bir Apple logosu koysak nasıl durur?” mantığıyla hareket etmiş olmaları çok düşük ihtimal, değil mi?

Londra merkezli Foster+Partners tarafından tasarlanan Chicago’daki bu Apple Store’un tasarımı adeta cam bir kutuyu andırıyor. Bununla birlikte Apple, inşası devam eden yeni mağazasının ne zaman açılacağına dair herhangi bir açıklama yapmadı.

[All renderings by Foster + Partners]

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.