Her Ay Kapınıza Gelen Elektronik Proje Kitleri

0 1.463
Tasarımcılar Oscar Pedroso ve David Brenner aylık olarak abone olacağınız, elektronik cihazların temellerini, donanımını ve yazılımın nasıl bir araya geldiğini anlamanıza yardımcı olacak bir dizi kit hazırladılar.
Kendi evinizde yenilik yapabilir ve icat edebilirsiniz. Thimble, çocuklara ve yetişkinlere eğlenceli ve kullanışlı bir cihazın nasıl yapılacağını öğretmek için elektronik bileşenler içeren bir proje içeren ve doğrudan bir kapıdan aylık dağıtım aboneliğidir. İlk kit, telefonunuz, tabletiniz veya dizüstü bilgisayarınızla kontrol ettiğiniz WiFi özellikli bir robot. Robot, projeyi oluşturmak için ihtiyacınız olan her şeyle ve talimatları izlemek için oturum açtığınız bir öğrenme uygulamasıyla birlikte gelir. Öğrenme uygulaması, inşaat süreci boyunca size yardımcı olacak adım adım öğreticiler sağlar ve bilgi ve en iyi uygulamaları paylaşacak diğer üreticilerin bir topluluğunu sağlar.

Kim olduğunuz ya da kaç yaşında olduğunuzun bir önemi yok, amaç bireysel olarak öğrenebileceğiniz elektronik parçaların birlikte nasıl çalıştığını anlamanızı sağlamak Projeden projeye ilerledikçe lehimleme, programlama dilleri, mikro denetleyiciler ve teori sanatını öğreneceksiniz. Tasarımcıların umutları, yakın gelecekte kendi projelerinizi inşa etmek, işletmek ve bunları manipüle etmek için yeterince bilgi sahibi olmanızı sağlamak.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.