Sebastian Herkner’in Son Tasarımı

0 1.044

Daha önce sizlere, çıkardığı banyo koleksiyonu tasarımından bahsettiğimiz Alman tasarımcı Sebastian Herkner bu sefer de Maison&Objet ‘ te lansmanı yapılan , tombul formlarıyla dikkat çeken kahve sehpası koleksiyonu olan ”Pulpo” markası için oluşturduğu tasarımları tanıttı.

Herkner’in uzun yıllardır beraber iş yaptığı Alman markası Pulpo, Mira adındaki koleksiyonu ilk defa Paris mobilya fuarında izleyiciler karşısına çıkardı.

Hem kahve sehpası hem de aydınlatma, iki geometrik şekil baz alınarak tasarlanmış. Yarım küre şeklindeki formlar, tasarımların bel kemiği.

Marka tarafından ‘eğlenceli ve brütalist’ olarak tanımlanan koleksiyon, seramik malzemeden tasarlanan ürünlerin; mavi, gri, gül rengi, sarı gibi renk seçenekleriyle çeşitlendirilmiş. Yan sehpa, 3 farklı boyutta üretilmiş iken, aydınlatma elemanının sadece küçük ve büyük boyutları mevcut.

Markanın ilkbahar-yaz 2017 koleksiyonuna, Herkner mevcut olan Font adındaki tasarımlarına, 3 cam seramik kahve sehpası daha ekledi.

Oda adındaki koleksiyon, üfleme tekniği ile üretilen cam malzemeden oluşuyor. Çelik çerçeveye oturtulan form, mürdüm rengi olan yeni çeşidini müşterisinin beğenisine sunuyor.

 

 

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.