Yılın Rengini Deneyimlemek

0 1.632

Sizlere daha önce bahsettiğimiz Pantone tarafından seçilen yılın rengi yeşil, ev kiralama platformu olan Airbnb tarafından Londra’nın kalbinde bir evde deneyimlendi.

‘Outside in’ adındaki konsept için bir araya gelen iki marka, yeşillikler içindeki kiralanabilen bu daireyi, odunlardan oluşturulmuş resepsiyon alanı, iç bahçesi, yemek odası, bahçeli yatak odası gibi işlevlerle botanik bahçeler içinde bir ev sunuyor.

Pantone x Airbnb işbirliği, yeşil temalı bu deneyimlenen daireyi gece boyunca kiralama imkanı veriyor. İnteraktif deneyim sunan ev, misafirlerine doğa sesleri gibi deneyimler yaşatıyor. Doğal ağaç yapraklarından oluşmuş çayları içen misafirler, aynı zamanda içerideki zengin bitkilerle, kendi terrarium vazolarını oluşturabiliyorlar.

Pantone 15-0343 yeşili sıcak içerisinde sarılık bulunduran bir yeşil tonu. Enerji veren bir ton olan yeni seçilen Pantone rengi, mekana işlenmiş. Şehrin içinde doğa ile iç içe bir proje olan air bnb x pantone projesi, şehrin beton yığınından kaçmak isteyenler için orman içinde bir deneyimi misafirlerine sunuyor.

Projeden detaylı görseller;

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.