Sandalye tasarımı, Swing Circle Rocking Chair

0 1.711

Tasarımcı Iwona Kosicka tarafından hayata geçirilen Swing Circle, alışılmışın dışında bir sandalye tasarımı. Kendi tasarımı olan, birbirinden farkı mobilyaya imza atan Polonya’lı tasarımcı Kosicka’ nın projesini detaylı inceleyelim.

swing-2-hustawka-do-wnetrz-2

Malzemesi, meşe kaplama olan her eve uyum sağlayacağı düşünülen proje tavana asılarak kullanılıyor. Proje, sallanırken eğlenmek hem de egzersiz yapmak için tasarlanmış.

Proje şu sözlerle anlatılıyor ”Yüksek kalitede ve minimalist bu tasarım, yaşam alanınız için arzulanacak bir obje olacak. Konforlu ve aynı zamanda da fonksiyonel. Sabah kahvenizi yudumlayıp kitap okurken kullanabileceğiniz, gün bitiminde tüm yorgunluğunuzu alacak bir tasarım”

swing-2-hustawka-do-wnetrz-4

Tasarımda, Iwona Kosicka tarafından sandalyelerin taşıyıcı görevi gören ayaklarının olmasının gerekmediği savunulmakta. Taşıyıcılığın tavana asma yöntemi ile de sağlanabileceği savunuluyor. Kosicka, konforunu her defasında vurguladığı swing chair tasarımının, ahşap işçiliği sayesinde bulunduğu mekana karakter kazandıracağını belirtmekte.

swing-3

Sabah egzersizleri için zamanı olmayanlara, kullanımı kolay, yenlikçi fikirli bu minimalist tasarım öneriliyor. Üstelik temizlemesi de eğlenceli. Yuvarlak tasarımı sayesinde, modern mekanlara kolayca ayak uydurabilen ürün, her yaştan kullanıcının eğleneceği bir fonksiyonel mobilya tasarımı.

swing-2-hustawka-do-wnetrz-1

swing-6

Deneyimli marangozların elinden çıkma, masif ahşaptan üretilen sandalyenin farkı renkleri de mevcut. Siyah, beyaz ve doğal kaplama rengindeki ürünler online satın alınabiliyor.swing-2-hustawka-do-wnetrz-3

swing-2-hustawka-do-wnetrz

swing-2-hustawka-do-wnetrz-2

Ürün Ebatları: Çap: 110cm Derinlik: 13.5cm-33.5cm

Malzemeler: Bezi yağı ile cilalanmış meşe kontraplak

swing-5

 

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.