Ziba’dan Oditoryumlar için estetik koltuk çözümü Jumpseat

0 1.189

ziba-oditoryum-koltugu-jumpseat-designcoholic-9Genelde toplantı salonlarında ve sinemalarda görmeye alışkın olduğumuz otomatik açılır kapanır koltuk modellerinden yepyeni bir model. Mükemmel stilin, sadeliğin, işlevselliğin ve özgünlüğün harmanlanmasıyla ortaya çıkmış ergonomik bir tasarım. Bu dirseksiz model özellikle toplantı salonları gibi mekanlar için tasarlanmış.

Ziba firması tarafından konferans, sinema, tiyatro salonları vb oditoryumlar için tasarlanan Jumpseat, estetik olduğu kadar fonksiyonel bir yapıya da sahip.

Koltuğun rahat bir şekilde açılıp kapanabilmesi için ahşap parçalardan insan omurgası şeklinde tasarlanan katlanma noktası, zayıf görünümüne rağmen 270 kg. lık yükü taşıyabilecek kadar sağlam ve dayanaklı olarak yapılmış.

Kapalıyken, neredeyse hiç yer kaplamayan ince ve esnek Jumpseat koltuk, uzun süreli kullanımlar için de oldukça konforlu ve rahat.

Minimal ve zarif tasarımının yanı sıra sökülüp takılabilir koltuk kılıfları ile de temizliğide kolayca yapılabiliyor.

ziba-oditoryum-koltugu-jumpseat-designcoholic-5 ziba-oditoryum-koltugu-jumpseat-designcoholic-6 ziba-oditoryum-koltugu-jumpseat-designcoholic-7 ziba-oditoryum-koltugu-jumpseat-designcoholic-8 ziba-oditoryum-koltugu-jumpseat-designcoholic-1 ziba-oditoryum-koltugu-jumpseat-designcoholic-2 ziba-oditoryum-koltugu-jumpseat-designcoholic-3 ziba-oditoryum-koltugu-jumpseat-designcoholic-4

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.