Mimarlar ve Tasarımcılar İçin Yepyeni Bir Platform

0 1.730

6-2-950x669

Freelance çalışan mimarlar ve tasarımcılar için yepyeni bir platform geliştirildi. Bizler için geliştirilen bu sosyal ağ; mimarlar.org…

Yeni üyelerini bekleyen bu taptaze platform; tasarımcılara yeteneklerini sergileyebilecekleri bir ortam sunarken, aynı zamanda geliştirdikleri ürünleri satabilecekleri dijital bir pazar yeri de olacak.

IT-Sligo-Interior-Architecture-sketch

 

Yurtdışı menşeyli dribbble, behance gibi örneklerden esinlenerek geliştirilen Mimarlar.org isimli bu site meslek profesyonellerini aynı çatı altında toplamayı hedeflerken aynı zamanda onlara sosyal bir ortam sağlıyor.

schematic-design-sketches-MYD-blog_550

Mimarlar.org ‘un kurucusu Mimar Murat Erçelebi, geliştirdiği bu sosyal ağ fikri için şunları söylüyor;” Hizmet sektöründen profesyonelleri aynı çatı altında toplayarak daha ulaşılabilir olmalarına olanak sağlamaya çalıştık. Uykusuz gecelerimizin neticesinde son şeklini alan mimarlar.org, freelance çalışanlara iş olanakları sunduğu gibi firmalar nezdinde de iş ilanı yayımlama görevi görüyor ve bu hizmeti oldukça uygun fiyatlarla kullanıma sunuyor.”

d4d463beba79c5b1391882ff6034ec4b

Mimarlar.org isimli bu yepyeni girişim,”Mimarlar ve tasarımcılar topluluğu” sloganıyla tüm profesyonelleri veri tabanında yeteneklerini sergilemeye davet ediyor. Üstelik hedefleri arasında uluslararası pastadan kendine pay koparmak bile var… Son olarak siteye üye olmak için mimar veya tasarımcı olma gerekliliği olmadığını da sözlerimize ekleyelim.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.