Steve Mc Donald’dan Yetişkinlere Bir Kitap Daha!

0 1.328

fantasticstructures-kotsifir-03

Daha önce yazmıştık ve demiştik ki, büyükler için boyama kitabı olur da; mimarlar için olmaz mı?Ve Steve Mc Donald’dan; ”Fantastic Cities” isimli kitabıyla yaptırdığı mimari boyamalardan bahsetmiştik…

fantasticstructures-kotsifir-02

Steve Mc Donald; 60 kadar hava fotoğrafının boş çizimlerinden oluşan Fantastic Cities, boyama kitabı ile, boyama kitabı fikrinin sadece çocuklar için olması gerekmediğini göstermişti bizlere.

fantasticstructures-kotsifir-05

McDonald bu kez “Fantastic Structures” projesi ile karşımıza çıkıyor. Sadece gerçek çizimlerin olmadığı yeni boyama kitabı için sanatçı Steve Mc Donald; şehirlere hayal gücüyle müdahale ederek fantastik bir boyama altlığı oluşturmuş.

fantasticstructures-kotsifir-04

”Fantastic Structures”ın sanatçının bir önceki kitabı ”Fantastic Cities”den farkı ne diye soracak olursanız, iki kitap arasında benzerlikler olsa da; sanatçının yeni kitabı kentlere eklenen hayali yapılar ve daha yakın kesitler ile  Fantastic Cities’den ayrılıyor.

Steve Mc Donald yeni kitabı Fantastic Stuructures’da, New York’ta bulunan Chrysler Binası, Tokyo’nun meşhur Fuji Televizyon Binası ve Moskova’daki St. Basil Katedrali gibi tanınmış ve tekil binalara odaklanıyor.Sanatçı bu kitabında da yapıları en ince detayına kadar kağıda aktarmayı başarmış.

fantasticstructures-kotsifir-07

fantasticstructures-kotsifir-06

Eğer boya kalemlerinizi elinize alıp bir süreliğine herşeyden uzaklaşmak ve renkler ve şehirler arasında bir gezintiye çıkmak isterseniz, Steve Mc Donald’ın yeni kitabı size bu imkanı sağlamak için yayınlanmış gibi!

fantasticstructures-kotsifir-09

fantasticstructures-kotsifir-08

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.