TEPTA Aydınlatma’dan Mimarlarla Sohbetler

0 962
25. Yılını kutlayan TEPTA Aydınlatma, aralarında Dara Kırmızıtoprak, Levent Çırpıcı, Atilla Kuzu ve Nevzat Sayın’ın  bulunduğu 25 mimar ile birlikte gerçekleştirilecek olan etkinlik 1. Levent’ teki merkezinde davetliler ile buluşacak.25yilb

“Mimarlarla sohbet” programı 19 Nisan 2016 tarihinde Cem Sorguç ile başladı.  Programın amacı, deneyimli mimarların genç mimarlar ile buluşmalarına ortam sağlayarak deneyimlerini, yaklaşımlarını ve projelerini daha yakından tanıma fırsatı sunmak.

Programın amacı; deneyimli mimarların deneyimlerini,genç mimarlara aktarmak ve projelerini daha yakından tanıma fırsatı sunuyor. 25.yıl kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinliklerinin merkezinde bilgi paylaşımı ve meslektaşların daha samimi bir biçimde bir araya gelmesi hedefleniyor. Tüm genç mimarların ve mimarlık ofislerinin davetli olduğu etkinlikler ücretsiz ancak sınırlı davetli kabul ediliyor. Dolayısı ile etkinliğe kayıt yaptırmak gerekli. Programa katılmak isteyen davetliler, kayıt işlemi ve gelecek programlar hakkında bilgi almak için info@tepta.com adresine başvurulabilir.

TEPTA Aydınlatma’nın 25. yıl kutlamaları kapsamında hazırladığı diğer bir etkinlik ise alanında önde gelen mimarlar ile tasarım odaklı aydınlatma markalarının bir arada işler üreterek sunacağı ışık sergisi. Ulrike Brandi’nin düzenlediği sergi, kapılarını 18 Ekim 2016 tarihinde İstanbul Modern’in geçici sergiler galerisinde açacak.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.