Dünyaca ünlü mimarlar İstanbul’da buluşuyor | 03-06 Mayıs 2016

0 2.042

dunyaca-unlu-mimarlar-istanbul-a-geliyor-2085492

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü tarafından 03-06 Mayıs 2016 tarihlerinde düzenlenecek ‘Mekan Tasarımında Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu’  Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen tasarımcıları ve iç mimarları İstanbul’da buluşturuyor.  Sempozyum’da mekan tasarımında yenilikçi yaklaşımlar konusunu ele alacak.Açılışına  Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın da katılmasının beklendiği M.S.G.S.Ü fındıklı Kampüsü’nde gerçekleştirilecek. Sempozyuma iç mimariye ve tasarıma ilgisi olan tüm ziyaretçiler ücretsiz katılabilecek.

YERLİ VE YABANCI ÇOK SAYIDA MİMAR KATILACAK

Fikirtepe Platformu’nun desteğiyle düzenlenecek sempozyumda Türkiye’den HASAN Mingü, Seyhan Özdemir&Sefer Çağlar, Özlem Yan Devrim, Mustafa Toner gibi iç mimarlar uluslararası boyuta taşıdıkları başarılarının ardındaki bilgi ve birikimlerini konuklara aktaracak. Yabancı davetliler arasında ise insansız helikopter tasarımıyla çığır açan Joseph Forakis’in yanı sıra değişik fikir ve tasarımlarla iç mimaride önemli projeler üreten Mark Philips, Tim Power, Dr. SachaPeters, MarcusCruz ve JoachimSauter yer alacak.

Dr. SachaPeters “Akıllı Malzemeler”, MarcusCruz “İnsan odaklı malzemeler ile yeni mimari tasarımlar”, JoachimSauter “Yeni medyanın (3G, efektler vb.) mimaride tasarım olarak kullanımı”, Mark Philips “Yenilikçi iç mekan tasarımları ve yenilikçi yaşamla ilişkisi”, Joseph Forakis “Yeni ürünler ve yeni iç mekanlar” ve Tim Power “Yeni tasarım dünyasının yeni markları ve yeni yüzleri” konularını anlatacak.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.