İnternette Dolaşabileceğiniz Mesleki 9 Adres

0 1.736

İnternet hayatımızın her alanında olduğu gibi,tasarım başlığı söz konusu olduğunda  da yakın takip altında tuttuğumuz platformlardan…İç mimari ile ilgili aşağıda göreceğiniz 9 adres vazgeçilmezlerinizden olacak.

1 .http://www.interiordesign.net/

İç mekan tasarımları,ürün tasarımları ve çeşitli etkinlik haberlerini bulabileceğiniz bu websitesi; çeşitli yarışma ve tasarım haberlerini de bünyesinde bulunduruyor.Aynı zamanda incelemek isteyenler için sayfada bir de pdf dergi kütüphanesi var.(library.interiordesign.net)

2.http://www.home-designing.com/

Bir evdeki tüm yaşam alanlarıyla ilgili hem tasarım hem de mobilya öneri ve alternatifleri bulabileceğiniz bir site.

3.http://www.houzz.com/

Üye olarak kendi profilinizi ve beğenilerinizi müşterilerinizle paylaşabileceğiniz bu site; özellikle iç mekan, aksesuarlar ve çeşitli tasarım ürünlerine zoom yapan dev bir kütüphane gibi.

4.http://freshome.com/

Cephe tasarımı ve iç mekan fikirleri edinebileceğiniz site; sade arayüzü ile rahatça kullanabileceğiniz örnekler arasında.

5.http://designtaxi.com/

Tasarım , sanat ve çeşitli grafik çalışmalarının da bulunduğu bu web sitesi isminden de anlaşılacağı gibi sizleri çeşitli fikirlere taksi yolculuğuna çıkarıyor.

6.http://www.designhunter.co.uk/

İç mekan ve tasarım ürün meraklılarının uğramadan geçemeyeceği bir site.

7.http://www.thecoolhunter.net/design

Büyük bir tasarım arşivi olarak kullanabileceğiniz bu site;barındırdığı güzel konu başlıkları ve orjinal paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.Yalnız profesyonellere değil dekorasyona meraklı olanlara da hitap ettiğini hatırlatmamıza gerek yok sanırım.

8.http://dornob.com/

Ürün tasarımları ve endüstriyel tasarımlar da dahil olmak üzere incelenmeye değer bir site.

9.http://design-milk.com/

Tasarım hakkında aklınıza gelebilecek herşeyi bulabileceğiniz bu site;ara ara mimari paylaşımlar da yapıyor…

 

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.