ABITARE IL TEMPO Fuarı | 30 Eylül – 3 Ekim / İTALYA

0 2.233

3

Uluslararası mimar, müteahhit, mobilya, kaplama ve materyal üreticilerinin bir araya geldiği fuar: ABITARE IL TEMPO.

30 Eylül – 3 Ekim 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek Abitare Il Tempo fuar kapsamında Verona Fuarcılığın b2b salonu en iyi malzeme ve tasarımlarıyla, iç tasarım firmalarına ayrılmaktadır (www.abitareiltempo.com). İkinci kez Marmomacc’ la eş zamanlı olarak Verona Fuarcılık Palexpoalanında gerçekleşecek olan fuar: tasarım, iç mimarlık ve proje dünyası için önemli bir fırsat yaratan ve bunu uluslararası açıdan da pekiştiren doğru bir adrestir. Abitare Il Tempo fuarının sırrı, tasarım dünyasına yönelik sunum, ısmarlama, sözleşme, tasarımların gerçekleştirileceği alan, küçük ve ortak ölçekli firmalar, atölyeler, mobilya tarzlarına uygun niş ürünler , dekoratif objeler ve aydınlatmadan mutfak – banyo mobilyası ve dokumaya kadar tüm ürünleri kapsamasında saklıdır.

Bu yıl gerçekleşecek Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Almanya, Avusturya, İsviçre, Hırvatistan, Slovenya, İngiltere, Rusya, Kazakistan, Singapur, Malezya, Tayland, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri gibi ülkelere odaklanan ve Mart ayı itibariyle başlayan uluslararası b2b günleriyle aktifleşen, firmalara yeni ve gelecek pazarlara açılmasında eşlik etmek çok güçlü bir seçme ve incoming etkinliğidir. Fuar ayrıca İtalyan ve Avrupa kurumları ve üniversiteler işbirliğiyle düzenlenen zengin workshop ve uluslararası seminerler programı sayesinde sektörde yer alan firmalar için bir yenilenme ve buluşma noktası olmaktadır.
Gerçekleşecek yenilikler arasında “Living Under 20” adında içeriği özenle düzenlenmiş tematik alan ve standlarla günümüz gençlerin ihtiyaçlarına ve katılımcı firmalara, genç mobilyaları için ayrılmış özel bir fuar alanı ayrılmaktadır.

Ayrıca bu edisyondan itibaren AIPI- İtalyan İç Tasarımcılar Derneği, fuar alanında “benessere casa (refah ev)” konulu çeşitli seminerler de dahil olmak üzere bir dizi etkinlik başlatan, mevcut firma ve operatörlerin AIPI tasarımcıları ile görüşebilecekleri bir danışmanlık alanı sağlayan partneridir. AIPI her zaman, ECIA – İç Mimarlar Avrupa Konseyi ile birlikte Almanya, Belçika, İngiltere olmak üzere üç ulusal vaka geçmişini karşılaştıran uluslararası büyük bir konferansı desteklemekte ve katılımcı firmalarla karşı karşıya gelen önemli iç tasarım çalışmalarının katılımını görmektedir.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.