Yapı Yaşam Fuarı ve Kongresi | 1 – 4 Ekim 2015

0 1.106

BYF_001

Yapı sektörünün en önemli ve en köklü ticari platformu olan Bursa Yapı Yaşam Fuarı ve Kongresi yeni çehresi ile kapılarını açacak.

TMMOB Mimarlar Odası Bursa Şubesi, Erexpo Fuarcılık A.Ş. ve Burkon Turizm işbirliğinde hazırlanan Bursa Yapı Yaşam Fuarı ve Kongresi 1-4 Ekim tarihleri arasında Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi – Bursa’da gerçekleştirilecektir.

26 yıllık geçmişi ile ülkemizin ve dünyanın en köklü fuarları arasında yer alan Bursa Yapı Yaşam Fuarı ve Kongresi 2015 yılında yeni bir vizyon ve farklı bir bakış açısıyla kapılarını açacak. Başta bölgemiz olmak üzere, yurtiçi ve yurtdışından 100’e yakın katılımcının iştiraki ile son yılların trendi butik fuar konseptinde hazırlanan Bursa Yapı Yaşam Fuar ve Kongresi; sektörün profesyonellerini, yapı ve inşaat sektörünün en önemli katılımcıları ile buluşturacak.

Fuar ile eş zamanlı olarak 1-2 Ekim tarihlerinde düzenlenecek olan kongrede akademisyenler mimari alandaki son gelişmeleri aktarırken, 3 – 4 Ekim’de yapılacak zirvede ise sektörün önde gelen isimleri deneyimlerini paylaşacak. Bursa Yapı Yaşam Fuarı ve Kongresi katılımcılarının yeni pazarlara ulaşmasına olanak sağlamanın yanı sıra, hem ticari hem de sosyal çevrelerini geliştirecek Network ve After-Party organizasyonlarına ev sahipliği yapacak. Bu organizasyonlarda fuar ve kongre katılımcılarının yanı sıra B2B görüşmelerine katılan profesyoneller ve organizasyonun V.I.P. kartlı katılımcıları bir araya gelecek.
B2B İkili iş görüşmelerinin planlamasına ilave olarak fuara eşzamanlı düzenlenecek kongre ve zirve ile birlikte katılımcısına özel ziyaretçi ilkesini benimseyen Bursa Yapı Yaşam Fuarı ve Kongresi sektörün alternatif pazarlara ulaşmasına katkı sağlayacaktır.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.