Tabanlıoğlu Mimarlık CityScape Global’da finalistler arasında

0 1.193

mimarlik-oscar-i-tabanlioglu-na-635168415140039498

Uluslararası mimarlık arenasında bu değin yaptığı başarılı projeler ve topladığı ödüllerle sayılı mimarlar arasında yerini alan Tabanlıoğlu Mimarlık, 8-10 Eylül 2015 tarihleri arasında gerçekleşen Cityscape Global’e 12. kez katılacak.

Dünya gayrimenkul sektörüne yön veren oyuncuların tamamının katılacağı Cityscape Global’e 12. kez katılacak olan Tabanlıoğlu Mimarlık aynı zamanda üç projesi ile üç farklı kategoride Cityscape Awards’da finalistler arasında yer alıyor.

Dubai Dünya Ticaret Merkezi’ndeki gerçekleşecek olan ve ülkemizden birçok gayrimenkul projesinin yer alacağı Cityscape Global 2015’te yine Türkiye rüzgarı esecek. Markalı konut liginin önemli oyuncularının yer alacağı fuarda Türkiye mimarlığının küresel ofislerinden Tabanlıoğlu Mimarlık, ulusal ve uluslararası ödüllerle tescillenen mimarı yaklaşımlarını S3A30 numaralı standına yansıtacak.

Üç proje ile üç kategoride yarışacak

Fuarda aynı zamanda üç projesi ile üç ayrı kategoride finalistler arasında yer alan Tabanlıoğlu Mimarlık, imzasını taşıyan Astana Train Station – “En İyi Ticari Proje”, Dakar Congress Center – “En İyi Toplumsal, Kültür & Turizm Projesi” ve Qent İstinye ise “En İyi Konut Projesi” dallarında finalde yarışacak.

Astana-Train-Station_emlaknews.com_.tr_
Astana Train Station
Dakar-Congress-Center_emlaknews.com_.tr_
Dakar-Congress
Quent-İstinye_emlaknews.com_.tr_
Quent İstinye
Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.