Ahşap, metal yüzeyler ve duvarlarda su bazlı ortak çözüm: HIDROLUX

0 2.024

Dyo-Hidrolux

Boyadaki yeni trendleri takip etmek için kimya sektörünün en başarılı Ar-Ge Merkezi’ne sahip DYO’nun geniş ürün yelpazesine bakmak yeterli. DYO ailesine en son katılan ürün ise su bazlı içeriği ile öne çıkan Hidrolux oldu. Ahşap ve metal yüzeylerin yanı sıra duvarlarda kullanılan Hidrolux, sentetik boyaların gösterdiği performansın üzerine eklenen üstün özellikleri ile pek çok avantajı da beraberinde getiriyor.

Hidrolux’ün sunduğu yeniliklerden en önemlisi, çevresel faktörlerin ve sürdürülebilirliğin önem kazanmasıyla artık çok fazla tercih edilen su bazlı içeriği… İnsan sağlığını ve çevreyi korurken yüzeylerin daha çabuk kurumasını sağladığından, ustanın da ev sahibinin de değerli zamanını boşa harcamıyor. Zamanı iyi kullanan Hidrolux ile boyanan mekânlarda herhangi bir koku oluşmuyor ve boyandıktan kısa bir süre sonra hayat kaldığı yerden devam ediyor.

Sentetik alternatifleri kadar yüksek bir performansa sahip olan akrilik emülsiyon esaslı Hidrolux, uygulandığı yüzeye parlak bir görünüm kazandırırken zamanla sararma yapmadığı için beklentileri bir adım öteye taşıyor. Ahşap, metal ve duvar yüzeylerde son kat boya olarak kullanılabilen ürün, darbe ve çizilmelere karşı son derece dayanıklı.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.