Metal dolapların radikal değişimi Amerika’yı da etkiledi‏

0 1.217

Wall+dolap

Metal dolapların radikal değişimi Amerika’yı da etkiledi. Özellikle yurt ve kamu kurumlarında karşımıza çıkan metal dolapları yeniden yorumlayarak farklı bir tasarıma imza atan ERSA Mobilya, Amerika’dan ödülle döndü.

ERSA Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata:

“Neredeyse herkesin yaşamında yeri olan gri dolaplara renk katarak hayata geçirdiğimiz Wall serisi, Amerikan İç Mimari Dergisi’nin geleneksel düzenlediği tasarım yarışmasının eğitim kategorisinde birinci oldu.”

Özellikle yurt ve kamu kurumlarında karşımıza çıkan metal dolapları yeniden yorumlayarak farklı bir tasarıma imza atan ERSA Mobilya, Amerikalılar’dan da tam not aldı. ERSA’nın “Wall” adını verdiği seri, Amerikan İç Mimari Dergisi’nin geleneksel olarak düzenlediği tasarım yarışmasının eğitim kategorisinde birinci oldu.

Yarışmanın bu yıl dokuzuncusunun düzenlendiğini ifade eden ERSA Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata, ödül törenin New York’taki dünyaca ünlü mimar Frank Gehry tarafından tasarlanan IAC Building’te gerçekleştiğini belirtti.

ERSA olarak yarışmada daha önce de iki kez finale kaldıklarını bildiren Ata, “Amerikan İç Mimari Dergisi tarafından düzenlenen yarışma dünya çapında bilinen ve takip edilen bir yarışma. Böylesi bir yarışmada finale kalmak bile bizim için gurur verici” dedi.

Neredeyse herkesin yaşamında yeri olan gri dolaplara renk katarak hayata geçirdikleri “Wall” serisinin “Eğitim” ve “Metalin Olağandışı Kullanımı” kategorilerinde finale kaldığını kaydeden Ata, şunları söyledi:

“Wall, eğitim kategorisinde dünyaca ünlü rakiplerinden sıyrılarak birincilik ödülünü almaya hak kazandı. Geçmişte moda olan, kamu kurum ve kuruluşları ile üniversite ve bankalarda kullanılan metal dolaplar ERSA dokunuşu ile rengarenk bir görünüme büründü. Şuana kadar ürettiklerimiz bize göre ‘numune’. Tasarımımız son halini aldığında okul ve ofislerin yanı sıra evlerde de kullanılacağına inanıyoruz. New York’tan kazandığımız bu ödül Wall serimiz için bir başlangıç. Projede emeği geçen ERSA ailesinin tüm fertlerine teşekkür ediyorum.”

Wall+dolap+2

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.