Bouygues Construction ve BASF arasında işbirliği sözleşmesi imzalandı

0 4.373

BASF+Bouygues

Dünyanın lider kimya şirketi BASF ve dünyanın önde gelen inşaat ve müteahhitlik hizmetleri liderlerinden Bouygues Construction, yenilikçi çözümlerin ortaklaşa geliştirilmesi amacıyla Bouygues Construction tarafından Paris’te düzenlenen İnovasyon Kampüsü etkinliğinde, inşaat sektörüne yönelik ortak inovasyon projeleri konusunda bir çerçeve işbirliği sözleşmesi imzaladı.

BASF’nin Yapı Endüstrisi Ekibi tarafından desteklenen işbirliği, her iki grubun da sürdürülebilir inşaat alanında daha fazla katma değer oluşturmasını ve gelecekteki zorlukların birlikte üstesinden gelmesini sağlayacak bir birlik oluşturdu. Bu birlik, enerji etkinliğine sahip binalar ve ayrıca inşaat alanında CO2’nin azaltılmasını da kapsıyor. Aynı zamanda geleceğe yönelik malzemelerin test edilmesini ve her iki grubun teknik uzmanlığının desteklenmesini de içeriyor.

BASF Yapı Kimyasalları Avrupa Kıdemli Başkan Yardımcısı Philipp Kley, “Ortaklığımız, önde gelen kimya şirketinin uzmanlığını ve uygulama teknik bilgimizi, inşaat değer zinciri içerisinde global olarak çok sayıda önemli projeye sahip Bouygues ile bir araya getiriyor. Yapı sektöründe aşama atlatıcı inovasyonu birlikte gerçekleştirmek üzere Bouygues ile birlikte çalışacak olmaktan dolayı son derece mutluyuz.” dedi.

Bouygues Construction, ortaklarının önemli inovasyonları için genel merkezde İnovasyon Kampüsü etkinliğini gerçekleştirdi. BASF uzmanları, betonun viskozitesinin kontrol edilmesine yönelik yeni nesil polimerler ve özel iklim yönetimine yönelik yeni nesil yüksek performanslı yalıtım malzemeleri (Slentite ve Slentex) başta olmak üzere, mevcut ve geleceğe yönelik inovasyonların bir özel gösterimini sergiledi.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.