Devir “sosyalleştiren proje” devri

0 1.125

Emre Katirci

Markalı konut projeleri sayesinde klasik ev anlayışı baştan sona değişirken ev almak isteyenler artık güzel konutlarda oturmanın yanı sıra projenin sosyal donatı alanlarına da bakıyor.

Beautytown

LEMA Grup’un ortaklarından Emre Katırcı’nın yaptığı açıklamaya göre:

Özellikle büyükşehirlerde inşa edilen markalı konut projeleri sayesinde klasik ev anlayışı baştan sona değişirken ev almak isteyenler artık güzel konutlarda oturmanın yanı sıra projenin sosyal donatı alanlarına da bakıyor.

“Başımı sokacak bir evim olsun” düşüncesi modern yapılaşma sayesinde tarihe gömülmek üzere. Lüks ve markalı konut projeleri, ev almak isteyenlere kaliteli yaşamın kapılarını aralarken sosyal donatı alanlarıyla da keyifli zamanlar sunuyor.

Projeyi hayata geçiren LEMA Grup’un ortaklarından Emre Katırcı, Uptown İncek’te ev sahiplerine prestijli ve eğlenceli yaşam imkanı sunulduğunu belirtti.

Projenin tamamında olduğu gibi sosyal donatı alanlarında da titiz davranıldığını kaydeden Katırcı, “Ankara’da konut anlayışı yeni yeni değişmeye başladı. Artık ev sahiplerinin oturmak istediği yerlerdeki istekleri de farklılaştı. Konut almak isteyenlerin sorduğu soruların başında artık sosyal donatı alanları geliyor. Bunu bildiğimiz için Uptown İncek’te sosyal alan kurgusuna çok önem verdik” dedi.

Projede “town” adı verilen farklı kurgulara sahip 8 kulübün bulunduğuna dikkati çeken Katırcı, bu kulüpler sayesinde Uptown İncek sakinlerinin eğlenceli bir yaşama “merhaba” diyeceğini ifade etti.

Katırcı, “town” çatısı altında toplanan kulüpler sayesinde Uptown’da yaşayanların her ayrıcalığı bir arada yaşayabileceğini bildirerek, şunları söyledi:

“Uptown İncek’te konforlu olduğu kadar keyifli yaşamı sunuyoruz. Uptown İncek’te, ailelerin çocuklarını gönül rahatlığıyla bırakabileceği, birbirinden farklı imkanlara sahip çocuk şehri “Kiddytown”, bünyesinde sinema, kutu ve konsol oyunları ve maç yayınının yapılacağı “Joytown”, özel dersler, kurslar ve diyetisyenlerin de hizmet vereceği “Gymtown”, gurme lezzetlerin tadılabileceği ve yemek kurslarının da verileceği “Gurmetown”, müzik tutkunlarının diledikleri gibi enstrüman çalabileceği özel izolasyonlu müzik odası “Soundtown”, güzellikle ilgili aranan her şeyin bir arada olacağı “Beautytown”, el becerilerinin geliştirilebileceği ve farklı yeteneklerin keşfedilebileceği “Arttown” ve iş toplantılarının yapılabileceği ve adeta bir ofis olarak kullanılabilecek “Officetown” hizmetleri bulunuyor. Uptown İncek projemiz sunduğu ‘town’larla Ankara’nın sosyalleştiren projesi olacak.”

Kittytown

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.