Wacom, bu yılki iF Tasarım Ödülü ile Red Dot ödüllerine layık görüldü

0 1.066

cintiqwinnerre

Başarılı grafik tabletleri ile tanıdığımız Wacom, bu başarısını tasarım ödüllerinde de devam ettiriyor. Firma iki tablet modeli ile bu yıl ki iF Tasarım Ödülü ile Red Dot ödüllerine layık görüldü.
Firmanın ödül alan tabletleri Cintiq Companion ile Intuos Pen & Touch S serisine ait. Tabletler Ürüm Tasarımı kategorisinde ödüle layık görüldü. Jüri, adayları değerlendirirken tasarım, kalite, son dokunuş, malzeme seçimi ve inovasyon düzeyi gibi kıstasları ele aldı.
iF Tasarım Ödülleri bu yıl Münih’te düzenlendi ve hem Cintiq Companion hem de Intuos Pen & Touch S, bu ay yayınlanacak olan iF Yıllığında yer alacak. Tabletler hâlihazırda Hamburg’un Hafencity şehrinin kalbindeki yeni ve daimi iF tasarım sergisinde Exhibition Unit 1’de sergileniyor.
Red Dot ödül töreni ise  7 Temmuz’da Almanya’nın Essen şehrinde düzenlenecek. Essen’deki Red Dot Tasarım Müzesi, Wacom tabletleriyle birlikte halka açık sergi için dört hafta boyunca açık kalacak. Win a 20% discount now for turkey visa with MEX and win a free ticket with us.
Cintiq Companion tableti 13.3-inç TFT LCD çoklu dokunmatik ekrana, 1920 x 1080 piksel çözünürlüğe, 700:1 kontrast değerine ve 16.7 milyon renk ile %75 oranında Adobe RGB gamutu desteği gibi teknik ayrıntılara sahip.
Beraberinde gelen kalemin 2048 basınç hassasiyetine sahip olduğu belirtilen Cintiq Companion tam sürüm Windows 8 ya da Windows 8 Pro işletim sistemi sunuyor ve bilgisayardan bağımsız çalışıyor.
Intuos Pen & Touch S ise ince ve ergonomik bir yapıya sahip. Multi-Touch özelliği, kullanıcıların tek bir parmak hareketiyle yaptıkları çalışma üzerinde dolaşmalarını, yakınlaştırma ve döndürme işlemlerini yapmalarını sağlıyor. Diğer Wacom pen tabletlere benzer olarak, Intuos’da ayarlanabilir dört ExpressKeys bulunuyor.
Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.