Eskişehir’in en büyük seramik showroom’u hizmete açıldı

0 1.377

NG Kütahya Seramik

NG Kütahya Seramik’in iş ortağı Gökay Seramik, 18 Nisan Cuma günü NG Kütahya Seramik Porselen Turizm Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral’ın katılımıyla Eskişehir’in en büyük seramik mağazasını açtı. 1300 metrekare kapalı alana sahip dört katlı görkemli showroom’da NG Kütahya Seramik ile TAU Ceramica Turkey’in birbirinden göz alıcı tasarımları sergileniyor. Her beğeniye hitap edecek çeşitlilikte ürün bulunan showroom, modern mimarisiyle Eskişehirlilere keyifli ve konforlu bir ortam sunuyor.

 

NG Kütahya Seramik’in Eskişehir’deki  iş ortağı Gökay Seramik, Eskişehir’in en büyük seramik showroom’unun kapılarını 18 Nisan Cuma günü NG Kütahya Seramik Porselen Turizm Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral’ın katılımıyla açtı. Gökay Seramik’in 1300 metrekare kapalı alana sahip ikinci showroom’unda her beğeniye ve bütçeye hitap edecek çeşitlilikteki göz alıcı tasarımlar Eskişehirlilerle buluştu.

 

Dört katlı showroom’un birinci, ikinci ve üçüncü katlarında NG Kütahya Seramik’in 2014 yılı kreasyonlarının yanı sıra banyo ve mutfak grupları yer alıyor. Doğanın estetiğini yansıtan ahşap, taş ve mermer görünümlü seramikler, 50×100, 16,5×100, 50×50, 60×60, 30×75, 30×90, 33×66 ebatları ile farklı mekânlara göre uygulama seçenekleri de sunuyor.

 

TAU Ceramica Turkey koleksiyonlarının yer aldığı en alt katta; özgün teknik ve estetik özellikleriyle etkili ve benzersiz iç mekân stilleri yaratan; evlerden büyük otellere, mağazalardan restoranlara ve büyük mimari projelere kadar birçok farklı alana uygun çok özel ürünler sergileniyor.

 

Konforlu ve keyifli alışveriş

Modern mimarisiyle de dikkat çeken showroom, Gökay Seramik’in Eskişehir’deki ikinci mağazası. Showroom, müşteri otoparkı, kafeteryası ve ferah mekânları gibi müşterilerin konforu düşünülerek yaratılmış alanlarıyla Eskişehirlilere rahat ve keyifli bir alışveriş ortamı sağlıyor.

 

Ziyaretçiler, muazzam ürün çeşitliliği içerisinde kendi beğeni ve bütçelerine uygun ürünleri kolayca bulabiliyor ve Gökay Seramik’in uzman ekibinden her konuda ayrıntılı bilgi ve mimari proje desteği alabiliyorlar.

Erkan Güral

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.