Aydınlatmada geleceğin tasarımı Droop

0 1.075

DROOP

Arlight, üstün performans ürünü Droop sarkıt armatürleri ile ledli çözümlerin avantajını yeniden vurguluyor.

Droop serisi çağdaş iç tasarımda yaygın olarak uygulanan trend taleplerine ledli sarkıt aydınlatma armatürlerinin yüksek potansiyelini ortaya çıkararak cevap vermeyi amaçlar.

Özel CNC kesim difüzör halkası havada süzülen ışık formuna görsel zenginlik katmak için tasarlanmıştır. Led teknolojisi sayesinde sarkıt armatürlere ince silueti ile cazip bir görüntü sağlamaktadır. Özel üretim akrilik difüzörler ledli ışık kaynaklarının istenmeyen parlama efektlerini azaltmaya, ışığı düzgün bir şekilde dağıtmaya ve yaymaya olanak tanır.

Led teknolojisinin imkânlarından yararlanılan tasarımda Midpower led kullanılmaktadır. 130Lm/W lara varan oldukça verimli ledler sayesinde verimli ve uzun ömürlü bir tasarım ortaya çıkmıştır. Bu armatürün narin dış görünüşünü kaybetmeden 30cm ve 45cm iki ayrı ölçü seçeneği vardır.

Form bilinçli olarak “şapka” ve “çubuk” olarak iki parçadan oluşmaktadır. Bu tasarım yaklaşımı çubuğun uzunluğunda basit bir değişiklik yaparak ürünün görünüşünü tamamıyla değişmesine yardımcı olur. Her bir parçanın renk seçimiyle oynayarak, dekorasyonun bir parçası olmasına olanak sağlar. Mekânlarda ışık kaynağının yüksekliğini ayarlama imkanı ile bireysel ofisler, çalışma istasyonları, dükkânlar, restoranların resepsiyon masalarında, toplantı odalarında, otel fuayelerinde ve hatta evlerin içinde kullanılmasını sağlayan dekoratif kalitesini geliştirmeye yardımcı olur.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.