Çikolatalı Tasarım

0 1.176

Tasarımcının elinin değmediği hiçbir alan kalmıyor şimdilerde. Tasarımcılar şimdi de çikolatalara el atıp hem göze hem damağa hitap ediyor.

Nendo | Chocolatexture

Nendo bu akımın öncülerinden! Chocolatexture adını verdikleri projede, aynı boyutta ancak birbirinden farklı forma sahip 9 çikolata yer alıyor. Nendo, Chocolatexture projesinin devamında ise her biri ayrı tada sahip 12 parçalık 5 çikolata barı serisi ile karşımıza çıkıyor.

Pierre Tachon | Easter Egg

Fransız tasarımcı Pierre Tachon’un Alain Ducasse markası ile el ele vererek Paskalya Bayramı için tasarladığı çikolata, geometrik formlu bir tavuk görüntüsüne sahip.

Paola Navone | Christmas Calender

Häagen Dazs, Nendo ve Front ile yaptığı iş birliklerinin ardından 2015 yılında İtalyan tasarımcı Paola Navone ile yılbaşı için özel bir çalışmaya imza attı. Markanın Paris’teki ana mağazasında hazırlanan pastanın, Navone tarafından tasarlanan çikolatalı bölümünde bulunan her sayı Aralık ayının günlerini temsil ediyor.

Akihiro Mizuuchi | Lego Chocolate

Japon tasarımcı Akihiro Mizuuchi’nin Lego parçaları şeklinde tasarladığı çikolatalar ile lego olarak oynamanız da mümkün.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.