Electrolux Ideas Lab Yarışma Başvuruları Başladı

0 1.990

Electrolux Ideas Lab yarışmasına başvurular başladı

“Tüm dünyada beslenme alışkanlığı giderek değişiyor. Sağlıklı, doğaya karşı duyarlılıktan taviz vermeden yemek yeme alışkanlığı giderek azalmaya başlıyor. Electrolux’ün bu kapsamda başlattığı “Electrolux Ideas Lab” yarışması evde yemek yapma alışkanlığına ilham verecek yenilikçi fikirleri arıyor. Kazanan finalistler 10.000 Euro para ödülünün yanı sıra İsveç’in başkenti Stockholm’da yaratıcı fikrini gerçeğe dönüştürecek benzersiz bir deneyim yaşama imkanına sahip olacak.”

Ev aletleri üreticisi Electrolux’ün “herkes için sağlık” mottosuyla başlattığı “Electrolux Ideas Lab” yarışmasının başvuruları başladı.

Electrolux Ideas Lab, insanların daha lezzetli, sağlıklı ve sürdürülebilir ev yapımı yemekler yaratmasını sağlayacak yenilikçi fikirleri arıyor. Yarışmaya akıllı telefon uygulamalarından, yemek paylaşım programlarına, yenilikçi tariflerden, mutfak aletleri tasarımlarına, mutfağa dair ipuçlarından detaylıca planlanmış iş modellerine kadar birçok farklı kategoride başvuru yapmak mümkün.

Katılım için, yarışmacıların yaratıcı fikirlerini anlattığı 30 saniyelik bir kısa film ve kısa bir açıklama metnini yarışmanın sitesine yüklemesi yeterli oluyor. Yarışmacılar kısa filmlerini İngilizce olarak hazırlayabilir ya da Türkçe olarak hazırlayıp İngilizce altyazı da eklenebilirler. 18 yaşın üzerinde herkese açık olan yarışmanın başvuruları 3 Ekim 2016 tarihine kadar devam ediyor.

10.000 Euro Para Ödülü ve Stockholm seyahati

Electrolux uzmanları tarafından belirlenecek finalist, 10.000 Euro para ödülüne ve dünyanın girişimcilik alanında önde gelen kenti Stockholm’e 1 haftalık seyahat imkanına sahip olacak. Burada yaratıcı fikrini daha da geliştirmek ve hayata geçirmek için Electrolux’ün yöneticileriyle bir araya gelme fırsatı yakalayacak.

Yarışma Süreci

  • 3 Ekim: Son başvuru tarihi
  • 18 Ekim: İlk Aşama Elemesi ( 50 finalist )
  • 17 Kasım: İkinci Aşama Elemesi ( 10 finalist)
  • 28 Kasım: Sonuçların İlanı

Yarışma ile ilgili detaylı bilgi için http://www.electroluxideaslab.com/

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.