Prada İçin Tasarlanan Pop-up Gece Kulübü

Belçikalı sanatçı Carsten Höller, iç mekan ve dış mekanların çok farklı kimliklere sahip olduğu moda markası Prada için Miami'de bir pop-up gece kulübü tasarladı. Wynwood bölgesinde yer alan Prada Double Club Miami, Art Basel fuarında üç gece açık olacak.

0 3.770
Belçikalı sanatçı Carsten Höller, iç mekan ve dış mekanların çok farklı kimliklere sahip olduğu moda markası Prada için Miami’de bir pop-up gece kulübü tasarladı. Wynwood bölgesinde yer alan Prada Double Club Miami, Art Basel fuarında üç gece açık olacak.

İki taraflılık kavramını derinlemesine araştıran tasarımcı: kullanıcıya, iki farklı alan olan görsel ve akustik için karşıt deneyimler sunuyor. 1920’lerin film stüdyosunda yer alan gece kulübü iç ve dış alanlara ayrılmıştır. Birincisi tamamen monokromatik, aydınlatmaya ve uluslararası DJ’lere ve canlı müzik hareketlerine ev sahipliği yapıyor. Koyu desenli yüzeyler barın üstünde ve arkasında parlayan beyaz neonlarla aydınlatılır. Metal örgü mobilya, dansa mola vermek isteyenler için. Dışarıda bulunan neon ışıklar da parlak renklerden oluşuyor.

The Prada Double Club Miami yeni Prada mağazasının açılışıyla aynı. Marka 1913 yılında kuruldu ve şimdi tasarımcı Miuccia Prada’nın başkanlığını sürdürüyor.

Kaynak Dezeen
Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.