Her Tarzı Yansıtan Kullanışlı Koltuk Modelleri

Dekorasyon dünyasında her sezon farklı beğenilere ve ihtiyaçlara uygun olarak birbirinden yenilikçi koltuk modellerine yer veriliyor.

0 18.592

Renk, desen, materyal, takım gibi farklı kriterlere göre çeşitlenen mobilyalarla kendi zevkinizi yansıtan farklı bir ev stili oluşturabilirsiniz. Eklektik, minimal, spor, klasik, country, İskandinav ve endüstriyel gibi dilediğiniz dekorasyon tarzına uygun koltuk modelleri arasından bütçenize ve beğeninize uygun bir seçim yapabilirsiniz.

Sade Atmosferinizi İskandinav Koltuk Modelleriyle Tamamlayın

Bungalov tarzı verandalı yazlık evlerinizi, geniş oturma ferahlığı sunan İskandinav koltuk modelleriyle tamamlayarak modern bir dekorasyon havasına imza atabilirsiniz. Sadeliği, zarafeti ve sofistike duruşu sembolize eden İskandinav evlerde fazla eşyaya yer vermenize gerek yok. Beyaz renk modern koltuk takımları, siyah renk kanvas tablolar, patchwork halılar, ahşap detaylı sandalyeler kullanabileceğiniz dekorasyon unsurlarının başında geliyor. Temiz hatlı ve işlevsel detaylı kanepe modelleri, hem İskandinav ülkelerinin stilini yansıtmanıza yardım edecek hem de günlük yaşantınıza büyük kolaylık kazandıracak.

Country Tasarımlarda Nostaljik İzler

Doğanın dingin atmosferini ve huzur dolu havasından ilham alınarak geliştirilen country tarzda; krem, bej, kırık beyaz ve gri gibi açık renk tonlarındaki koltuk seçeneklerini tercih edebilirsiniz. Örneğin: Kırık beyaz üçlü koltuk takımını, kahve koltuk şalı, yeşil renkli kırlentler ve krem tonlarındaki tül perdelerle kombine ederek tamamıyla naturel bir ev atmosferi elde edebilirsiniz.

Geniş formda tasarlanan country koltuk takımları, pastel renk tonlarındaki yastıklarla da mükemmel bir uyum yaratıyor. Ekoseli, çizgili ve dantelli stildeki kırlentlerle süsleyerek ortamın ambiyansını canlı ve enerjik bir görünüme bürüyebilirsiniz.

Genellikle ceviz ve ahşap materyallerden tasarlanan country koltuk çeşitleri; bambu mumluklar, biblolar, hasır sepetler, makrome süsler ve vintage objeler eşliğinde ortamın havasını değiştiriyor.

Ahşabın Rustik Duruşuna ve Samimiyetine Güvenin

Oturma odası ve salon dekorasyonunda sıcak ve doğal bir atmosfer etkisi oluşturmak istiyorsanız ahşap detaylı koltuk modelleri tam size göre! Rustik ev dekorasyonlarından hoşlananların vazgeçilmezi olan ahşap ikili koltuk takımları, kahve tonlarındaki ahşap TV ünitesi eklentileriyle mükemmel bir uyum sağlıyor.

Ahşap detaylı koltuk koleksiyonunda yataklı formda olan modeller de göze çarpıyor. Açılabilen ve sandık kısmıyla fazlalıklarınıza çözüm sunan yataklı koltuk seçenekleri özellikle yatılı gelen misafirler için kurtarıcınız oluyor. Üstelik berjerli takımları sadece salonlarınızda değil yatak odasında aynalı konsol önünde veya dinlenme köşelerinde de değerlendirebilirsiniz.

Kadifenin ve Kırmızın Mükemmel Buluşması

Dekorasyonda daha çok şaşalı ve göz alıcı tasarımlara yer vermeyi seviyorsanız avangart tarz koltuklar tam sizin tarzınızı yansıtıyor. Gold detaylı, varaklı ve püskül detaylı mobilyalar sayesinde salonlarınızı saraylara layık ihtişamlı bir görünüme dönüştürebilirsiniz. Kristal detaylı avizeler, devasa vazolar, aynalı konsollar, mermer desenli yemek masaları, işlemeli yastıklar ve kadife fon perdeler ise avangart mobilyalarınızın tamamlayıcı unsurları olacak. Örneğin: Kırmızı etnik desenli berjerleri, krem tonlarındaki kadife mobilyalarla kombinleyerek evinizde klasik tarzı yansıtan oryantal bir atmosfer oluşturabilirsiniz.

Dar Mekanlara Geniş Kullanım Sunan L Mobilyalar

Yaşam alanlarınızı daha ferah göstermek ve muntazam bir ev dekorasyonu elde etmek için L mobilya seçeneklerinden esinlenebilirsiniz. Dar odalarda köşeleri değerlendirerek küçük bir TV ünitesi eşliğinde ideal bir oturma odası dekorasyonu yaratabilmeniz mümkün. Dilerseniz L modelleri çalışma odası, yatak veya çocuk odası gibi mekanlarda da kullanabilirsiniz. Puf yastıklar, renkli battaniyeler, çekmeceli dolaplar ve koltuk şalları eşliğinde kendinizi dinlendirebileceğiniz keyifli yaşam alanları oluşturabilirsiniz. Rahatlığınızı maksimum seviyeye çıkartan tüm yenilikçi mobilya seçenekleri, Engince avantajlarıyla sizlere ulaşıyor. Dilediğiniz tarzdaki modeli, Engince Mobilya koleksiyonundan hemen inceleyerek sepetinize ekleyebilir, yuvanızda birbirinden özgün dekorasyon stillerine başlangıç yapabilirsiniz.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.