Tekstil tabanlı duvar kağıtları ile hijyenik yaşam alanları: Edo-tex

Tekstil tabanlı duvar kağıdı “edo-tex”, yer aldığı yüzeylere sunduğu mimari estetik sayesinde duvarlarınızı iç mekan dekorasyonunun belirleyici öğesi haline getiriyor.

0 32.323

Duvarlar, mekanlarımızın tarzını, ruhunu belirleyerek yaşam alanlarımıza karakter kazandıran en önemli mimari unsurdur. Dokuları, renkleri ve tasarımları ile tasarımın odağında bulunan duvar yüzeyleri için tercih edilebilecek birçok ürün seçeneği bulunuyor.

Edofleks, son teknolojiyi kullanarak uluslararası standartlarda ürettiği tekstil tabanlı duvar kağıdı Edo-tex ile yaşam alanlarınızın duvar yüzeylerine yeni nesil çözümler sunuyor.

Her dönemin mimari trendlerine uyum sağlayabilen geniş renk ve ürün yelpazesi sayesinde Edo-tex, yaşam alanlarınızda yer alan dekoratif ögelerle bütünlük sağlıyor. Edo-tex, isteğinize bağlı olarak kişiselleştirilebilen özel tasarım ürün dokuları ve renkleri ile mekânınızın dekorasyonunu tamamlıyor.

Tekstil tabanlı duvar kağıtları; üzerinde ve zemininde küf, mantar gibi mikrobiyolojik organizmaların çoğalmasını engelleyen, kolay temizlenebilen, kir ve toz tutmayan yüzeyleri ile alternatiflerinin arasında kullanımı en sağlıklı ürünler olarak öne çıkıyor. Mikrop barındırmayan, toksik kimyasallar ve ağır metaller içermeyen yapısı sayesinde Edo-tex ürünleri, iç mekanlarınıza renk özgürlüğü, mimari estetik ve zarafet sunarken aynı zamanda mekanlarınızın sağlıklı ve hijyenik olmasına da olanak sağlıyor.

Hijyenik yaşam alanlarının öncelikli hale geldiği günümüz koşullarında, kolay silinebilen yüzeyleri ve anti bakteriyel ürün yapısına sahip olması ile insan nüfusunun yoğun olarak bulunduğu hastane, okul ve otel projelerinde kullanımı ile fayda sağlıyor.

Duvar boyalarına göre çok daha az bakım ve insan gücü gerektiren duvar kağıtlarının, yapılan araştırmalar sonucunda boyalara göre beş kat daha uzun ömürlü olduğu kanıtlanmıştır. Edo-tex duvar kağıtlarının uzun süre solmazlık özelliği sayesinde duvarlarınız, uzun yıllar sonra bile ilk günkü gibi ışıldar.

Edofleks, geniş ürün gamına sahip numuneleri ve uygulamalarda kullanılmak üzere her daim hazır stokları ile işverenlere destek olurken, proje görselleştirmelerinde kullanmak üzere tekrarsız ve yüksek çözünürlüklü halleriyle web sitesinden mimarlara avantaj sağlıyor.

Farklı renk ve desen alternatiflerine sahip “Edo-tex” ürünlerini keşfetmek için www.edofleks.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Edofleks Döş. Tic. Ve San. A.Ş.

Adres: Küçükbakkalköy Mah. Dereboyu Cad. No: 3/A Brandium Ofis R5 Blok Kat:14 Daire:88, 34750 Ataşehir/İstanbul

Tel: +90 216 510 81 01

Fax: +90 216 510 81 33

Web: www.edofleks.com

Mail: info@edofleks.com

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.