Evinizdeki Muhteşem Değişim: Zamansız Tasarım Oturma Grubu

Yaşam alanlarınız için zamansız; tüm zamanları kapsayan ergonomik oturma grubuna sahip olmak ister misiniz? Gelin biraz bu konuya göz atalım.

0 3.766

Oturma grubu, ev dekorasyonunun en önemli parçasıdır. Uzun yıllar beğenerek kullanacağınız oturma gruplarının kaliteli olmasını istersiniz. Ayrıca zengin çeşitler içinde tarzınıza uyan modeli bulmak da önemlidir. İder Mobilya‘da tüm bu özelliklere uyan oturma gruplarını kolaylıkla bulursunuz. Mobilya seçimi titizlik isteyen bir iştir. Ev dekorasyonunda duvar rengi, zemin kaplama ve mobilya ilk üç sırada yer alır. Mekana uyum sağlayan doğru bir oturma grubu, yaşam alanlarında mükemmel farklılıklar yaratır. Bunun farkındalığıyla İder Mobilya, geçmişten günümüze kaliteli ve modern mobilyalara imza atmaya devam ediyor ve size farklı seçenekler sunuyor. Şu sıralar siz de oturma grubunuzu değiştirmek istiyorsanız, İder Mobilya’da tarzınızı yansıtan modelleri rahatlıkla bulabilirsiniz ancak dekorasyonunuzu en doğru şekilde tamamlamak için önce aşağıdaki püf noktalarına göz atmalısınız…

Sınır Tanımayan Modellerle Tanışın

Günümüzde her trendin bir zaman sınırı var. Bu yıl  aldığınız bir mobilyanın, gelecek yıl demode olması canınızı sıkabilir. Güncel dekorasyonla uyumlu fakat modası geçmeyen bir oturma grubuna kim sahip olmak istemez ki. İşte zamansız mobilyalar tam da bu tanıma uyuyor. Klasik ya da  modern tarzdaki mobilyalar en küçük detayla modası geçmeyen bir stile dönüşüyor. Klasik bir oturma grubu almak istiyorsunuz fakat modern çizgiler de taşısın diyorsanız: Klasik ayaklı ve kadife döşemeli bir koltukta, modern kapitone dikişli olanları tercih etmelisiniz. Ya da modern tarz bir koltuk için biraz da klasik bir esinti taşısın diyorsanız: Kavisli kolçaklı ve kapitone dikişli olanları tercih edebilirsiniz.

Oturma Odası Takımları İle Dekorasyon Yapmanın Püf Noktaları

Ailenizle keyifli sohbetler yaptığınız sımsıcak oturma odaları evinizin en özel alanlarından biridir. Sizin için böylesine önemli olan bu alanı  daha  kullanışlı ve şık bir hale dönüştürebilirsiniz. Öncelikle odanızın ebatlarını göz önünde bulundurmalısınız. Oturma odanız küçük ise büyük ve hantal mobilyalar odanızı daraltarak boğucu yapar. Daha küçük ve açık ton döşemesi olan oturma grupları odanızda ferah bir atmosfer yaratır. Küçük odalarda renk seçimi için size küçük bir sır verelim: Odanızda beyaz renk %60 oranında hakimse: Beyazın kontrast rengi olan siyah %40 oranında kullanılmalı. Kontrasta yakın olan gri rengi de %10 oranında tercih edin. Modern tarzdaki oturma grupları ile odanızı daha aydınlık, ferah ve sade bir görünüme kavuşturun. Odanız dar ve uzun ise iki uzun duvardan birine televizyon ünitesi, diğerine ise üçlü koltuk koyup, kısa duvarda da berjer kullanabilirsiniz. Büyük salon ve oturma odalarında oturma grubunun tüm parçalarını rahatlıkla kullanabilirsiniz. L tipi oturma grupları büyük odalarda köşede kalacağı için uygun olmaz. Bu gruplar orta büyüklükteki odalar için uygundur.

Oturma Grubunu, Parça Başı Fiyat İle Ödedikçe Alın

Geçmiş yıllarda takım halinde satılan oturma grupları, şimdi yerini parça başı satışlara bıraktı. Bütçenizi oldukça rahatlatan bu yeni yöntemle koltuk almak artık çok kolay.  Odanın büyüklüğüne göre ikili, üçlü ve tekli koltuklardan istediğiniz sayıda alabilirsiniz. Dolayısıyla oturma grubu modelleri ve fiyatları da satın alınan parça sayısına göre farklılık gösteriyor. Satın aldığınızın koltukta kullanılan malzeme kalitesi de şüphesiz, fiyat üzerinde etkili bir unsur oluyor.

Oturma Grubunun Olmazsa Olmazları: Konfor, işlevsellik ve Kullanışlılık

Sadece tarzını beğenerek aldığınız koltuklar kısa bir süre sonra size hitap etmez oluyorsa. Alacağınız oturma grubunda üç temel özellik aramalısınız. Konfor, işlevsellik ve kullanım kolaylığı. Yumuşak dolgulu ergonomik koltuklar ile konforun zirvesini yaşarsınız. Açıldığında yatak olanlar ve saklama alanı olanlar oldukça işlevseldir. Temizliği kolay ve leke tutmayanlar ise size kullanım kolaylığı sağlar. Siz de oturma grubu almak istiyorsanız zamansız modelleri ile yenilik yaratan İder Mobilya’ ya mutlaka göz atmalısınız. En şık en kaliteli mobilyalar ve bütçenizi zorlamayan oturma grubu fiyatları İder’de şimdi sizi bekliyor.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.