Kullanılan Mekana Göre Kişiselleştirilebilir Modüler Bir Raf Sistemi

Berlin tasarım firması Studio Hausen'in bu özelleştirilebilir LINK raf sistemi, bir dizi çelik ve dişbudak modülünden tasarlanmıştır.

0 2.944
Berlin tasarım firması Studio Hausen’in bu özelleştirilebilir LINK raf sistemi, bir dizi çelik ve dişbudak modülünden tasarlanmıştır.

Çelik ve ahşap konstrüksiyonu, birçok potansiyel kompozisyon ile ilgi çekici bir etkileşim oluşturur: asimetrik, yüksek erişimli veya uzunlamasına yerleştirilmiş olan LINK rafı, bireysel ortamınız için mükemmel çalışacak şekilde tasarlanmıştır. LINK raf sistemi, alanınızı yaratmanın temel zevkine geri dönmenizi sağlar.

Her setteki dört raf aynı genişlik ve derinliktedir ancak iki farklı uzunluktadır. Üç farklı braket stili – bir üçgen, bir kare ve bir dikdörtgen ile çeşitli montaj olanakları yaratır. Desteklerin bir kısmı duvara monte edilebilir, diğerleri ise raflar arasında bir süspansiyon sistemi oluşturur. Studio Hausen’in deneysel tasarım yaklaşımına göre, müşteri kendi gereksinimlerine ve alan gereksinimlerine göre uyarlanmış raf düzenleyebilir. Almanya’da üretilen sistem zaman içinde yeniden yapılandırılabilir ve genişletmek için ilave parçalar satın alınabilir. 

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.