Evinize Yeni Bir İlham: Enza Oturma Grubu

Gücünü Yataş Grup’un yıllara dayanan deneyiminden alan Enza Home konfor kalite, dayanıklılık ve şıklığı ulaşılabilir fiyatlarla size getiriyor.

0 1.913

Yemek odasından oturma odasına, genç odasından yatak çeşitlerine, tekstil ve ev aksesuarlarına dek geniş ürün yelpazesi ile yaşamı şekillendiren Enza Home’un yeni sezon oturma grubu modelleri, tasarımlarında modern yaşamı sembolize ediyor.

Çeşitliliğin ve tasarımların çok geniş olduğu mobilya alanında, seçim yapıp karar vermek de oldukça zorlayıcı olabilir. Özellikle ev içerisinde neredeyse en çok vakit geçirilen oturma odalarının dekorasyonunu tamamlarken estetiği ve konforu bir arada yakalayabilmek için çok daha titiz davranmak gerekir. Odadaki enerji, konfor ve dizayn, orada geçirilen zamanı da çok daha kaliteli kılar. İşte bu noktada dünya mobilya trendlerini yakından takip eden Enza Home ince detaylarla işlenmiş oturma grubu tasarımları ile oturma alanlarınızı çok daha konforlu ve keyifli hale getirmenizi sağlar. Üstelik uzun yıllar kullanabileceğiniz sağlam ve kaliteli Enza Home oturma grubu modellerine uygun fiyatlarla ulaşabilirsiniz. Yataş grubunun konsept markası olan Enza Home, modern yaşamın tüm çizgilerini çağdaş yorumuyla evinize taşır.

Enza Home Oturma Grubu Modellerinde Özgün Tasarımlar Fonksiyonellikle Buluşuyor

Enza Home koleksiyonlarındaki yataklı koltuklar oturma gruplarında kalabalık ailelerin en çok tercih ettiği modellerden. Bu modeller küçük evler için kullanım kolaylığı sağlamakla birlikte misafirlerinizi rahatlıkla ağırlamanızı sağlar. Bu koltuk türlerini yatak olarak kullanmanın yanı sıra alt kısımlarında bulunan sandıkları da isteğinize göre kullanışlı bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Ürünlerin fonksiyonelliklerinin yanında kolay temizlenme özellikleri ile de işinizi kolaylaştırabilirsiniz.

Evinizde değişim istiyorsanız, tüm odanızı değiştirmek zorunda değilsiniz. Oturma grubunuza ekleyebileceğiniz Enza Home koleksiyonunda yer alan tekli kotluklardan birini seçerek yeni bir görünüm elde edebilirsiniz. Düz renklerden oluşan mobilyanıza Enza oturma grubu modellerinden desenli veya çiçekli bir tekli koltuk eklediğinizde daha canlı bir görünüm elde edebilirsiniz. Tekli koltuğun üzerinde kullanacağınız yastık, battaniye gibi aksesuarlarla oturma odanızda daha sıcak bir tasarım oluşturabilirsiniz. Tekli koltuğa oturma grubunuzdan ayrı olarak kendine özel bir kullanım alanı da oluşturabilirsiniz. Geniş oturma alanları için evin bir köşesine tekli koltuk ve ayak uzatma taburesiyle birleştirerek kendinize bir dinlenme alanı oluşturabilirsiniz. Küçük oturma odalarında büyük kolaylık sağlayacak oturma grupları arasında köşe takımları da yerden tasarruf etmenizi sağlar. Hem alanı ferah tutmasıyla hem de oturma alanının çok olmasıyla küçük oturma odalarında en sık tercih edilebilecek takımlardan biridir. Üstelik ayaklı olan bu koltuklar odanın temizliğinde de işinizi kolaylaştırmakla beraber şık bir tasarım sunar.

Evinizin büyüklüğüne göre seçebileceğiniz ikili, üçlü veya tekli koltuklarla kendi zevkinize uygun bir oturma grubu tasarlayabilirsiniz. Küçük salonlarda l koltuk yerine kullanabileceğiniz ikili koltuklar ve tekli koltuklarla farklı alanlar oluşturabilirsiniz. Böylelikle dizayn olarak şık bir görünüm elde ederken kullanım alanından ve kullanım kolaylığından da ödün vermemiş olursunuz.

Renkler, Konfor Ve Estetik Kadar Oturma Grubu Fiyatları Da Önemli

Dekorasyon konusunda her ne kadar farklı fikirlere ihtiyaç duyulsa da dizaynlarınızı kendi zevkleriniz doğrultusunda yansıtabilmeniz önemli. Farklı dekoratif ürünlerle de oturma grubunuzun tarzını geliştirebilir farklı görünümler elde edebilirsiniz. Örtü, yastık, tablo, halı gibi yan ürünlerle zengin bir görünüm oluşturmak mümkün. Evinizin mimari yapısı, ölçüleri, duvarlar ile renk uyumu doğrultusunda ihtiyaçlarınızı belirlemeniz ürünleri seçerken karar vermenizi kolaylaştıracaktır. Her zevke hitap eden Enza Home oturma gruplarından kendi tarzınıza uygun olanı kolaylıkla bulabilirsiniz.

Evinizin dekorasyonu için göz attığınız oturma grubu seçeneklerinde, tasarım ve kalite kadar maliyet de önem taşır. Türkiye ve yurt dışındaki mağazaları ile kusursuz bir hizmet sunan Enza Home, fiyat/performans ilişkisi bakımından da öne çıkar. Sıra dışı tasarımları ile beğeni kazanırken oturma grubu fiyatları ile de bütçenizi zorlamaz. Markanın yepyeni oturma grubu seçeneklerine ve tüm koleksiyonuna online web sitesinden göz atabilir; en yakın Enza Home mağazasından beğendiğiniz mobilyayı satın alabilirsiniz.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.