Porselenden Tasarlanmış Masa Ve Çiçek Süsleri

Japon stüdyo Nendo, seramik lotus yaprakları ve Paris porselen şirketi Sèvres için cam bardaktan yapılmış bir dizi süs çiçekleri ve masa tasarladı. 275 yaşındaki porselen üreticisi Sèvres için oluşturan Nendo, bir masa ve bir dizi çiçek süsleri oluşturmak için şirketin ünlü seramik malzemelerini kullandı.

0 1.466
Japon stüdyo Nendo, seramik lotus yaprakları ve Paris porselen şirketi Sèvres için cam bardaktan yapılmış bir dizi süs çiçekleri ve masa tasarladı.

275 yaşındaki porselen üreticisi Sèvres için oluşturan Nendo, bir masa ve bir dizi çiçek süsleri oluşturmak için şirketin ünlü seramik malzemelerini kullandı. Nendo Sèvres, kulplarından ve zambak masasından çiçek yapmak için porselenini kullandı.
Hepsi aynı yükseklikte ve tek tek lotus yaprakları şeklinde şekillendirilmiş küçük yuvarlak masalardan oluşan bir gruba ayrılır.

Nendo, her bir lotus yaprağı üzerindeki damarların karmaşıklığını ve genellikle ustalıkla hazırlanmış dekoratif detaylarla donatılmış olan Sèvres porselen ürünlerinin karakteristik stilini yansıtmak istedi. 

Stüdyo, her biri bu sap tasarımlarının farklı bir şeklini ve boyutunu kullanan bir dizi porselen çiçek yarattı. Her tutamaç bir taç yaprağı temsil eder. Ayarlamalar yaprak sayısı, her biri arasındaki büyüklük ve açılara göre yapıldı, böylece her çiçek benzersiz oldu.

Nendo Sèvres porselenini kulplardan ve zambak masalarından çiçek yapmak için kullanıyor.

Kaynak Dezeen
Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.