Şehir Haritalarından Tasarlanmış Bir Duvar Kağıdı

Seyahat etmeyi sevenler için, Point Two Design'ın son duvar kağıdı koleksiyonu en sevdiğiniz şehrinize hitap etmenizi sağlar. Her tasarım gereksinimlerinize uyacak şekilde özelleştirilebilen stilize bir uydu haritasıdır.

0 2.031
Seyahat etmeyi sevenler için, Point Two Design’ın son duvar kağıdı koleksiyonu en sevdiğiniz şehrinize hitap etmenizi sağlar.

Her tasarım gereksinimlerinize uyacak şekilde özelleştirilebilen stilize bir uydu haritasıdır. Koleksiyonda, Washington DC, Seattle, Londra ve Amsterdam da dahil olmak üzere dünya genelinde 30 büyük şehir bulunuyor. Ve eğer şehriniz duvara basılmaya müsait değilse, takım sizin için sadece yepyeni bir harita duvar kağıdı oluşturacaktır.

Point Two Design’ın kurucusu ve CEO’su Owen de Lancie şöyle açıklıyor: “Yıllar geçtikçe, dünyanın neredeyse her köşesinden veri toplayabilmemize olanak tanıyan bir sistem oluşturduk.” Point Two Design web sitesinde koleksiyon hakkında daha fazla bilgi edinin ve en sevdiğiniz şehirden bir rulo satın alın ve metrekare başına sadece 9.00 dolar alın.

Point Two Design’ın en son çıkan harita duvar kağıdı koleksiyonu, sevdiğiniz şehre tarzınızı ödüllendirmenizi sağlar.

Kaynak My Modern Met
Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.