Betondan Sergi Standları: Stiff

Stiff, kanvas betondan yapılmış ultra ince bir mobilya serisidir ve İsviçre'deki Textilmuseum St. Gallen'deki Neue Stoffe-New Stuff sergisi için tasarlanmıştır. Sergileme için kullanılan mobilyalar. ultra ince endüstriyel tekstil çimentosu ile sertleştirilmiştir ve teknik tekstiller üzerine kurulum için bir zemin görevi görmektedir.

0 1.896
Stiff, kanvas betondan yapılmış ultra ince bir mobilya serisidir ve İsviçre’deki Textilmuseum St. Gallen’deki Neue Stoffe-New Stuff sergisi için tasarlanmıştır.

Sergileme için kullanılan mobilyalar ultra ince endüstriyel tekstil çimentosu ile sertleştirilmiştir ve teknik tekstiller üzerine kurulum için bir zemin görevi görmektedir. Concrete Canvas, yamaç koruması, su kanallarının ve kanopilerin hizalanması gibi dış mekan uygulamaları için orijinal olarak geliştirilmiş bir endüstriyel üründür. Birincil işlevi yansıtan tasarımcılar, duvarlar, masalar, kaideler ve sandalyeler haline gelen eğrisel şekiller geliştirdiler. Bu  malzemenin yumuşak pamuk yüzeyi, ince ve sert betonla kontrast oluşturur ve kendi kendini destekleyen modüller için gerekli olan stabiliteyi sağlar.

Farklı ölçülerde modellerle geliştirilmiştir. Bazı şekiller, genellikle 13 milimetre olan bir tekstil çimentosu ile 1: 1 ölçeğinde laboratuar testleri yapmak için seçilmiştir. Şablonlar, kavisli şekiller oluşturmak için basit eksenler ve kaideler kullanılarak oluşturulmuştur. Her şeyden önce, kuru tekstil çimento paspası döşendi ve istenen şekilde katılaşmak için ıslatıldı. Yük testleri, malzemenin 100 kilo ağırlığını destekleyebildiğini göstermiştir.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.