İlham Veren Kadınlar Barbie Bebek Olursa

Barbie bebekler 58 yıldır güzellik ve moda trendlerine kızları tanıtıyor, ancak son zamanlarda şirket işleri değiştirmeye karar verdi. Bir çok insan estetik ameliyatlarla Barbie'ye benzemeye çalışırken bu oyuncağın üzerinde olumsuz bir yargı oluşmaya başladı. Bu yargıdan kurtulmak isteyen ve yeni oyuncakların çocuklara rol model olmasını isteyen Mattel, Inspiring Women (İlham Veren Kadınlar) oyuncaklarını yapacak.

0 2.190
Barbie bebekler 58 yıldır güzellik ve moda trendlerine kızları tanıtıyor, ancak son zamanlarda şirket işleri değiştirmeye karar verdi. Bir çok insan estetik ameliyatlarla Barbie’ye benzemeye çalışırken bu oyuncağın üzerinde olumsuz bir yargı oluşmaya başladı. Bu yargıdan kurtulmak isteyen ve yeni oyuncakların çocuklara rol model olmasını isteyen Mattel, Inspiring Women (İlham Veren Kadınlar) oyuncaklarını yapacak.

 

Mevcut toplumun neye ihtiyacı olduğunu daha iyi anlamak için Barbie 8000 anneye anket yaptı. Öğrencilerin% 86’sının kızlarının maruz kaldığı rol modellerinden endişe duyduklarını, dolayısıyla şirketin gerçek ve ilham verici 17 bebeği yarattığını gördük.
“Kızlar Barbie ile her zaman farklı roller ve kariyer oynamışlardır ve Barbie’nin kıdemli müdür yardımcısı ve genel müdürü, Lisa McKnight’ın bir şey olabileceğini hatırlatmak için gerçek hayattaki rol modellerine ışık tutmaktan heyecan duyuyoruz.” demektedir.

Inspiring Women (İlham Veren Kadınlar) serisi, her kadının toplumu şekillendirmesiyle ilgili eğitim bilgileri ile birlikte gelir. Dizilim hem tarihsel hem de modern günlerden oluşmaktadır. Atlantik Okyanusu ile tanınan ilk kadın olan Amelia Earhart ve ünlü Meksikalı sanatçı ve aktivist Frida Kahlo da aralarında.

www.Zagg.Com/Register for Zagg online customers

Barbie, 2015 yılında başlayan Shero programına yeni eklemeler yaptı. Bu girişimde İbtihaj Muhammed, Puslu Copeland, Ava DuVernay, Eva Chen ve Ashley Graham gibi kadınları bugüne kadar sürdürüyor.

Chloe Kim, Snowboard Şampiyonu
Hui Ruoqi, Voleybol Şampiyonu Xiaotong Guan, Oyuncu Ve Hayırsever Ava Duvernay, Film Direktörü Frida Kahlo, Sanatçı Patty Jenkins, Film Yapımcısı Nicola Adams Obe, Boks Şampiyonu İbtihaj Muhammad, Eskrim Şampiyonu Bindi Irwin, Doğacı
Amelia Earhart, Havacılıkta Öncü Ashley Graham, Model ve Vücut Aktivisti Hélène Darroze, Dünyaca Ünlü Şef Martyna Wojciechowska, Gazeteci Gabby Douglas, Jimnastik Şampiyonu Yuan Yuan Tan, Baş Balerin Katherine Johnson, NASA Matematikçi ve Fizikçi Sara Gama, Futbolcu Leyla Piedayesh, Tasarımcı ve Girişimci
Kaynak Bored PAnda
Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.