Hem Bir Saksı Hem Bir Aydınlatma Elemanı: Hemisphere Pendant Planter,

Toronto merkezli stüdyo Object/Interface tarafından tasarlanan Hemisphere Pendant Planter, avizenizden sarkan bitkilere ev sahipliği eder.

0 1.631
Toronto merkezli stüdyo Object/Interface tarafından tasarlanan Hemisphere Pendant Planter, avizenizden sarkan bitkilere ev sahipliği eder.

Toronto merkezli stüdyo Object/Interface, klasik kavramlara yaratıcı dokunuşlar veren bir tutkuya sahip. Kullanıcının ihtiyaçlarına göre uyarlanmış ustalıkla hazırlanmış raf sisteminden veya dahili depolama alanına sahip çok işlevli tablonun yanı sıra, aynı zamanda ödüllü bir ürünü de içeren bir dizi interaktif kolye ışıkları da yaratıldı. Babil Işığı. Ürün yelpazesine en son eklenen Hemisphere Pendant Planter, orijinal konsepte başka bir stil boyutu ekler. Zarif ve dikkat çekici olan avize çiçeği ekici, minimalist, orta yüzyıl tasarımdan esinlenmiş bir estetiğe sahip.

Bir pirinç sapından askıya alınmış sabit bir dayanak oluştururken, difüzör alt parçayı tutar ve bitki eklerken tüm birimi dengeler. Üst bölüm, dik bitki veya basamaklı sarmaşıklar için uygun bir alan sunan altı inç çaplı bir çanağa sahiptir. Bir G9 lamba tutucusu, halojen yanı sıra LED ışık ile çalışır. Son olarak, opal cam difüzör rahat ve samimi bir atmosfer yaratmak için ışığı yumuşatır. Premium malzemeler avizeli çiçek ekici uzman işçiliğini tamamlamaktadır. İster modern bir iç mekanda, isterse bir yatak odası veya yoğun bir kahve dükkanı olsun, tasarım güzel bir şekilde harmanlanmaktadır. Kanada’da özenle tasarlanmış ve üretilmiş olan Hemisphere Pendant Planter, halihazırda markanın web sitesinde sipariş vermek için hazırdır.


Kaynak Gessato
Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.