Farklı Pozisyonlarda Oturma Özgürlüğü Veren Hareketli Bir Tabure: Ovini

Geleneksel bir sandalyede oturmak, masa başında her gün saatlerce vakit geçiren insanlar için oldukça zahmetli hale geldi. Böylece, Ovini Balance Tabure gibi yeni çözümler, günümüzde yeni bir yol sunmak için Weronika Żytko tarafından tasarlandı.

0 2.289
Geleneksel bir sandalyede oturmak, masa başında her gün saatlerce vakit geçiren insanlar için oldukça zahmetli hale geldi. Böylece, Ovini Balance Tabure gibi yeni çözümler, günümüz için yeni bir yol sunmak için Weronika Żytko tarafından tasarlandı.

Koltuk, kullanıcının farklı pozisyonlara kaymasını ve dönmesini sağlayan bir dizi bilyeli yatağa oturan bir tabana eklenmiş yastıktan oluşur. Çalıştıkça doğal hareket etmenizi sağlar ve yeniden konumlandırırken veya kavramanın ötesindeki bir şeye uzanırken kısıtlı hissetmemenizi sağlar. Modern ev veya ofis için uygun hale getiren şık bir estetiğe sahiptir. Yenilikçi bir mobilya tasarımı, sadece oturma açınızı değiştirmek değil, aynı zamanda pozisyonunuzu 360 ° döndürmek için, bir çok oturma birimi ve bir çok metal sandalyeden beklemeyeceğiniz bir özgürlüğü verir. Çoğu sandalyeye çok daha sağlıklı bir alternatif sunuyor. Vücudunuzu sürekli hareket halinde tutar ve insan lombarının doğal eğriliğini korumaya yardımcı olur.

Kaynak Trend Hunter
Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.