Güneş Enerjisinden Yararlanan Perdeler: Rolar

Nathan Webb tarafından tasarlanan Rolar perdeler güneş enerjisiyle cihazlarınızı şarj edebileceğiniz bir tasarıma sahip. Rolar perdeler üç şey yapar; güneş enerjisinden yararlanırlar, gün boyunca gün ışığını keserler, içeride bulunduğunuz ortamı korurlar.

0 2.524
Nathan Webb tarafından tasarlanan Rolar perdeler güneş enerjisiyle cihazlarınızı şarj edebileceğiniz bir tasarıma sahip.

Rolar perdeler üç şey yapar; güneş enerjisinden yararlanırlar, gün boyunca gün ışığını keserler, içeride bulunduğunuz ortamı korurlar. Perdeler, fotovoltaik baskı tekniğiyle üretilmiş, grafik desenlerle tasarlanmıştır. Güneş pillerini grafiti gibi hissettiren ancak daha doğrudan bir amaca yani güneş enerjisini keşfetmeye çalışıyorlar. Telefonlarınızı şarj etmenizi sağlayan USB bağlantı noktasına sahip olan silindirik ağırlıkları yalnızca perdeye takarak ve yakınlardaki bir masaya veya pencereye koyarak güneş enerjisinden yararlanabilirsiniz. Ücretsiz bir güç kaynağı olan bu silindirik pil paketleri çıkarılabiliyor ve böylece gücünüzü yanınızda taşıyabilirsiniz. Bununla birlikte, Rolar perdeler sanatı ve teknolojiyi bir araya getiren grafiksel güzelliğiyle sürdürebilir tasarıma sahip.

 

Kaynak Yanko Design
Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.