Ahşap Kıvrımlı Aydınlatma: Diva

İki genç tasarımcı Peter Natedal ve Thomas Kalvatn Egset'ın ahşap işçiliğiyle ürettikleri modern bir aydınlatma olan Diva, Norveç mirasına saygı göstermek için tasarlanmıştır.

0 1.605
İki genç tasarımcı Peter Natedal ve Thomas Kalvatn Egset’ın ahşap işçiliğiyle ürettikleri modern bir aydınlatma olan Diva, Norveç mirasına saygı göstermek için tasarlanmıştır.

Tavandan askıya alındığında Diva Pendant, cazip bir odak noktası sağlarken, altındaki odanın üzerinde ışığı yumuşak bir şekilde yayar. Gölgenin spiral şekli, tek bir tasarımın iki farklı versiyonunu oluşturan iki farklı bakış açısı noktasından değerlendirebilen çok yönlü bir tasarım oluşturur.

Diva Floor ise çelikten yapılmış gizli bir tabana bağlıdır. İç gövde, ışığı yumuşayan donmuş bir yüzeye sahip ağız üfleme cam küresini destekler. Diva’nın her iki versiyonu da, laminat meşeden üretilmiş heykel formları oluşturulabilecek malzemeden oluşmaktadır. 32 ayrı ahşap şeritten üretilen lamba, geleneksel Norveç laminalı ahşap işçiliğinin araçları ve teknikleri kullanılarak el yapımı olarak tasarlanmıştır.

www.krogerfeedback.com

Kaynak Northern
Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.