Kullanıldıkça Yapılara Dönüşen Notluk: Omoshiro Blocks

Mimari modeller tasarlayan Japon merkezli şirket Triad tarafından üretilen Omoshiro Blocks, Kyoto'daki Kiyomizudera Tapınağı, Tokyo'nun Asakusa Tapınağı ve Tokyo Kulesi gibi Japonya'da önemli saygın mimari yapılardan tasarlanmıştır. Bloklar, 100'den fazla kağıttan oluşur.

0 2.859
Mimari modeller tasarlayan Japon merkezli şirket Triad tarafından üretilen Omoshiro Blocks, Kyoto’daki Kiyomizudera Tapınağı, Tokyo’nun Asakusa Tapınağı ve Tokyo Kulesi gibi Japonya’da önemli saygın mimari yapılardan tasarlanmıştır. Notluklar, 100’den fazla kağıttan oluşur.

Omoshiro Blocks lazer kesim teknolojisi kullanılarak tasarlanmış bir notluk. Başlangıçta sadece normal kağıt küpten oluşan notluk, kağıtlar kullanıldıkça bir nesne görünmeye başlar. Gizli nesneyi tamamen görmek için tüm kağıtları tüketmeniz gerekecek.

Ancak, lazer kesim teknolojisinin azalan maliyetine rağmen, Omoshiro Blocks boyutlarına bağlı olarak değişim gösterse de oldukça pahalı. Zira bunlar şu anda sadece Tokyu Hands Osaka bölgesinde bulunmaktadır.

Kaynak Colossal
Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.