Modern Bir Kedi Ağacı: Neko

Japon tasarımcı Yoh Komiyama ve RINN işbirliğiyle tasarlanan Neko kedi ağacı modernist mimari bir heykelin oluşumunu tekrar gözden geçirip yeniden tasarladı. Doğal ahşapla kaplı dikey yönlendirilmiş bu parça kedileriniz için özel bir alan sunar; çevresi ile sorunsuz uyum sağlayan dekoratif bir iç obje olarak hizmet eder.

0 4.622
Japon tasarımcı Yoh Komiyama ve RINN işbirliğiyle tasarlanan Neko kedi ağacı modernist mimari bir heykelin oluşumunu tekrar gözden geçirip yeniden tasarladı.

Doğal ahşapla kaplı dikey yönlendirilmiş bu parça kedileriniz için özel bir alan sunar; çevresi ile sorunsuz uyum sağlayan dekoratif bir iç obje olarak hizmet eder. Her bir silindirik direk arasındaki boşluklar, kediyi görebilmenizi sağlar ve böylece hem kedi hem de insanın karşılıklı varlığını iletir, ikisi arasında büyük bir yakınlık için çarpıcı bir bağlantı sağlar. Taban için kullanılan Yunan mermeri, kedinin vücut ısısını daha etkili bir şekilde düzenlemesine yardımcı olur, aynı zamanda ağacı dengelemek için düşük bir ağırlık merkezi sağlar. Malzemelere gelince, doğanın ahşap malzemeleri ile batının taş malzemeleri arasında kültürel birleşmeyi ifade ederken tasarım ve işlevsel değer sunar.



Kaynak Yoh Komiyama
Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.