Dikey Bir Bahçe Sunan Oda Bölücü: Bolina

Alessandra Meacci tarafından tasarlanan rahat olan açık alanlarda, bitkileri koymak için tasarlanan Bolina, çok yönlü, çok görevli ve işlevsel bir üründür. Dairesel boşluk bölücü, aynı zamanda az yer kaplayan Bolina dikey bir bahçe büyütmek için de kullanılabilir.

0 3.496
Alessandra Meacci tarafından tasarlanan Bolina, rahat olan açık alanlarda, bitkileri koymak için tasarlanan Bolina, çok yönlü, çok görevli ve işlevsel bir üründür. Dairesel boşluk bölücü, aynı zamanda az yer kaplayan Bolina dikey bir bahçe büyütmek için de kullanılabilir. Tasarım; A’Design Award and Competition ödüllü bir projedir.

Ürün, küçük bir kutuya kolayca paketlenip gönderilebilecek şekilde geliştiriliyor. Aynı zamanda bir kitap ve bitki rafı olan bir oda bölücü: yüzeylerin şekli, farklı yüksekliklerde değişken büyüklükteki kapları askıya alıp evde veya ofiste dikey bir bahçe oluşturmanızı sağlar. Bolina’nın inşa edilmesi kolaydır: güçlük çekmeden monte edilebilir ve sökülebilir, az yer kaplar ve kolayca taşınabilir. Tek başına veya modüler bir sistemin parçası olabilir: taban, bir modülün diğerine geçmesine izin verir.Bolina metal bir yapıya sahiptir: dairesel seviyeler, değişken boyutlu saksıları askıya almaya olanak tanıyan bir şekille lazerle kesildi. Dikey destekler montaj sırasında birbirlerini sabitlemek için çelik çubuklara bölündü. Kaplama, metal tabanın çizgisini takip eden kavisli bir yüzey oluşturarak, tabandan üst düzleme doğru halatın uzatılmasıyla tekrar tekrar yapılır. 

 

Kaynak A'Design Award and Competition
Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.