Keyfine düşkün teknoloji tutkunlarına özel akıllı sehpa: Sobro

0 2.134

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte çevremizdeki teknolojik ürünlerin sayısı da önemli ölçüde artıyor. Bu tür ürünlerin sayısının artması hayatımızı oldukça kolaylaştırıyor. Teknoloji bu denli gelişirken mobilyaların bu sürecin dışında kalması elbette beklenemez. Evin en önemli unsurlarından olan mobilyaların kullanışlı olması gerekiyor. Geliştirilen bu teknolojik sehpa, yalnızca bir sehpa olmanın ötesine geçerek birden çok özelliği tek bir gövdede bir araya getiriyor.

Sobro isimli bu sehpa dışarıdan bakıldığında sıradan sehpalardan farksız görünüyor. Fakat detaylara inildiğinde sehpanın yapabildikleri şaşırtıyor. Çekmeceler açıldığında buralarda soğutucu bölümler dikkat çekiyor. İçecekler burada muhafaza ediliyor ve mutfağa gitmeye gerek kalmadan sehpanın altından istenen içeceklere erişim sağlanabiliyor. Sehpaya entegre olarak gelen kablosuz hoparlör sayesinde müzik keyfi yaşamak için ek bir hoparlöre ihtiyaç duyulmuyor. LED ışıklandırmalara sahip olan sehpa, gece ortam aydınlatması yaparak odaya farklı bir hava katıyor. Üzerinde yer alan prizler sayesinde telefon ve dizüstü bilgisayarı şarj etmeyisağlayan sehpa, dokunmatik kontrol tuşları aracılığıyla rahat bir şekilde kontrol edilebiliyor.

Elbette bu kadar fazla özelliği bir arada toplayan sehpanın fiyatı pek de uygun değil. Bu sehpaya sahip olabilmek için 699 doları gözden çıkarmak gerekiyor. Indiegogo’da projeyi sunan ekip, bu fiyatın normal satış fiyatının yarısı olduğunu ve sehpa tam anlamıyla satışa sunulduğunda fiyatın artacağını belirtiliyor.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.